Radio Boom93 :: Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/rss.html sr http://www.boom93.com/sw4i/thumbnail/promo.png?thumbId=86591&fileSize=33627&contentType=image/png&lastModified=1402589102000 Radio Boom93 :: Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/rss.html Bonatti – nova radnja u Požarevcu! http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/41863/bonatti-%E2%80%93-nova-radnja-u-pozarevcu%21.html Bonatti je danas svečano otvorio vrata nove radnje u Požarevcu! Tim povodom, u ponedeljak i utorak vas očekuje popust od -20% na sve artikle! ]]>

U Bonatti radnji ćete pronaći sve ono što je savremenim damama i muškarcima neophodno – udoban i moderan veš, spavaći i plažni program. Upravo je predstavljena Jesen/Zima kolekcija koja je postala favorit svima koji cene udobnost i kvalitet i to po izuzetno pristupačnim cenama.

Ukoliko do sada niste, pravi je trenutak da posetite Bonatti radnju, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe, kao i fenomenalne poklone za drage osobe.

Bonatti radnja se nalazi na adresi Tabačka Čaršija 5.

]]>
Mon, 30 Oct 2017 15:15:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/41863/bonatti-%E2%80%93-nova-radnja-u-pozarevcu%21.html
Od ove jeseni nova visoka škola za komunikacije http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/40378/od-ove-jeseni-nova-visoka-skola-za-komunikacije-.html Visoka škola za komunikacije u ovom trenutku jedina u Srbiji realizuje osnovne akademske studije pod nazivom Savremene kulture za sticanje zvanja diplomirani kulturolog (240 ESPB). Ovo zanimanje je veoma retko a broj izvršilaca u ustanovama i institucijama kulture, kulturnoj industriji i ostalim sektorima kulturološkog profila omogućava prirodnu fluktuaciju i tražnju kadrova. ]]>

Visoka škola za komunikacije je najmlađa samostalna visokoškolska ustanova specijalizovana za osnovne i master akademske studije komunikologije i kulturologije. Škola je, po dobijanju početne akreditacije i Dozvole za rad od strane Ministarstva nauke prosvete i tehnološkog razvoja, osnovana i počela je sa radom u junu 2017. Prvu generaciju budućih diplomiranih i master komunikologa i kulturologa, Škola upravo upisuje a nastavu počinje ove jeseni.

Škola je razvila integralni studijski program Komunikacije koji obrazuje diplomirane komunikologe (240 ESPB) za rad u medijima i komunikacijama. Nastavni planovi ovog programa podjednako obrađuju tri glavne prakse masovnih komunikacija – žurnalistiku, marketing i odnose s javnošću. Time širimo obrazovni i tematski fokus budućih diplomaca i ojačavamo ih znanjima i veštinama koje će ih efikasno uključiti u rad i praksu u medijima, marketingu ili PR-u ali i mnogim drugim društvenim i privrednim zanimanjima. 

Master studije Škola izvodi na programu Kultura i komunikacije u trajanju od godinu dana i to kroz dva modula kojim se obrazuju master komunikolog ili master kulturolog (60 ESPB).

Razlog zašto studirati na Visokoj školi za komunikacije, pored inovativnih studijskih programa, može biti i bogata ponuda akademskih aktivnosti od kojih se izdvajaju: Nastavnici i saradnici koji dolaze iz nauke i bogate prakse sa velikim iskustvom i ključnim referencama za izvođenje kvalitetne nastave. Rad u malim grupama sa mentorom svake klase povećava fokus, posvećenost i interakciju profesora i studenata. Kreativni sadržaji, vežbe i radionice koje podstiču stvaralaštvo i kritičko mišljenje. Logistička podrška i pristup savremenim metodama i resursima učenja. Paket unapređenih usluga kojim Škola podstiče kvalitetnije učenje i uslove za rad studenata. Podrška kroz stipendije i olakšice za školarinu (drugo dete studira besplatno, samohrani roditelji dodatno pomognuti).

Više informacija možete pročitati na sledećem linku: www.viskom.edu.rs

]]>
Tue, 22 Aug 2017 11:39:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/40378/od-ove-jeseni-nova-visoka-skola-za-komunikacije-.html
Ne propustite prve "DINO IGRE BEZ GRANICA 2017" http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/40255/ne-propustite-prve-%22dino-igre-bez-granica-2017%22.html U atraktivnom Dino parku Prirodnjačkog centra Srbije u Svilajncu, u subotu, 19. avgusta 2017. održaće se prve "DINO IGRE BEZ GRANICA 2017". ]]>

Takmičarski timovi dolaze iz 5 gradova: Svilajnac, Despotovac, Rača, Kragujevac i Jagodina. Svaki tim broji 12 učesnika/ca, uzrasta od 7 do 12 godina.

Timovi će imati priliku da odmere svoje snage i pokažu sposobnosti u okviru 6 zabavnih, kreativnih, zanimljivih takmičarskih igara. Igre, koje je osmislio stručni tim sportista održaće se na sportskim terenima – mini pič terenu i tartan stazi (3 takmičarske igre) i u Dino parku Prirodnjačkog centra (3 igre).

Žiri sastavljen od sportskih sudija pratiće i ocenjivati tok takmičenja.

Voditelj programa biće poznati radio voditelj Igor Brakus.

Pobednički tim očekuje pehar, dok će ostali timovi dobiti adekvatne medalje i zahvalnice...Decu iz pobedničkog tima očekuje i jedna posebna nagrada...

Očekuje se da će i Ministartvo omladine i sporta podržati projekat „DINO IGRE BEZ GRANICA 2017“, s obzirom na to da je neformalna omladinska grupa „Svidi družina“  sa ovim projektom aplicirala na aktuelni Konkurs Ministarstva za finansiranje omladinskih volonterskih projekata.

Pozivamo sve koji imaju u sebi istraživački i takmičarski duh da dođu i bodre naše takmičare.Najbolje navijače očekuju iznenađenja.

U pauzama takmičenja biće organizovana revijalna igra - Limbo dens, u kojoj mogu da učestvuju i navijači.

Dobro raspoloženje u pauzama između igara - uz DJ-eve i animatore.

Svi zainteresovani mogu rezervisati svoje ulaznice na vreme putem E-mail adrese:  info@prirodnjackicentar.rs, naše FB stranice ili telefonom: 035/8814001, 035/8814000.

Za posetioce, navijače - ulaznice po specijalnoj ceni od 350 dinara.

Cena ulaznice za VIP terasu - 500 dinara.

]]>
Thu, 10 Aug 2017 12:52:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/40255/ne-propustite-prve-%22dino-igre-bez-granica-2017%22.html
“Niš-ekspres” uveo kupovinu karata preko interneta http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/39365/%E2%80%9Cnis-ekspres%E2%80%9D-uveo-kupovinu-karata-preko-interneta.html Zasada samo oni koji putuju iz Niša mogu da kupe povratnu ili kartu u jednom smeru na sajtu “Niš-ekspresa”, a one su deset procenata jeftinije ukoliko se kupe preko interneta. ]]>

Karte se šalju putnicima na mejl, a pre ulaska u autobus može da se pokaže odštampana ili karta u elektronskom obliku.

Karta se plaća takođe preko interneta, a kupovina je moguća platnim karticama, Visa, Maestro, Master card i American ekspres.

Kupovina je moguća preko zvaničnog sajta "Niš-ekspresa", a dostupno je detaljno upustvo za one kojima je proces kupovine nejasan.

U "Niš-ekspresu" kažu da su uveli onlajn kupovinu da bi putnici lakše, brže i efikasnije mogli da nabave kartu, da ne odlaze na šalter i čekaju u redu. Kako najavljuju, planiraju da u narednom periodu omoguće kupovinu i iz drugih mesta u Srbiji.

Više informacija možete pronaći OVDE.

]]>
Wed, 7 Jun 2017 10:03:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/39365/%E2%80%9Cnis-ekspres%E2%80%9D-uveo-kupovinu-karata-preko-interneta.html
Osvojite putovanje i karte za Evropsko košarkaško prvenstvo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/39049/osvojite-putovanje-i-karte-za-evropsko-kosarkasko-prvenstvo.html Da morate da birate između letovanja i praćenja košarkaša na Evropskom prvenstvu, šta biste odabrali? ]]>

Mnogi ljubitelji košarke već su na mukama da li da podignu kredit za letovanje ili za odlazak na FIBA Eurobasket. Šanse da se ove godine uzme medalja veće su nego ikada, čak iako nisu još svi igrači potvrdili svoje prisustvo. Sa druge strane, mislite li da će vaša supruga imati razumevanja za takve potrebe? Teško da neverovatni pasovi našeg plejmejkera njoj mogu nadoknaditi sunčanje na plaži uz omiljenu knjigu. 

Piraeus ima rešenje! Jednim kreditom koji podignete u Piraeus banci od 15. maja do 12. juna ove godine možete da podmirite svoje finansijske potrebe, odvedete porodicu na more, a onda sa društvom otputujete da bodrite naše šampione direktno sa tribina. Put na Evropsko košarkaško prvenstvo možete i da osvojite jer sa realizovanim kreditom u Piraeus banci učestvujete u nagradnoj igri i dobijate šansu za nezaboravan događaj!

"Dva najsrećnija klijenta Piraeus banka nagrađuje sa po dve karte za Evropsko košarkaško prvenstvo, 8 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj deluxe sobi u hotelu sa 4 zvezdice  i kartama  za 5 utakmica koje igra reprezentacija Srbije u periodu od 31.8. do 8. 9. 2017. godine. Pored dve glavne, Banka je obezbedila i utešne nagrade u vidu 20 FIBA  Eurobasket košarkaških lopti", objašnjava direktor požarevačke filijale Piraeus banke Dejan Milojević.

Piraeus nagradna igra stratovala je 15. maja i traje do 12. juna 2017. godine. Da biste ušli u bubanj za nagrade potrebno je najpre da otvorite Fresh tekući račun ili tekući račun za prijem zarade u Piraeus banci.

Zatim, da izaberete kredit koji najviše odgovara vašim potrebama. Piraeus banka je ovog proleća ponudila još bolje kredite i uslove za zaposlene, ali i za penzionere.

"Kao košarkaška banka i veliki sponzor muške košarkaške reprezentacije i krediti koje Banka nudi su šampionski", kaže Milojević.

Zicer dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom odlikuju se niskom kamatnom stopom, i fiksnom ratom tokom celog perioda otplate.

Tajmaut dinarski keš i kredi za refinansiranje sada imaju znatno viši iznos isplate - do čak 2.400.000 rsd, i još duži rok otplate, do 120 meseci, što ih čini izuzetno popularnim izborom.

A, za naše najstarije sugrađane Piraeus ima odličnu ponudu Relaks Senior dinarski kredita sa uključenom polisom osiguranja bez dodatnih troškova, kao i nove Dinarske keš kredite za penzionere sa fiksnom kamatnom stopom sa uvek istom ratom i bez svih troškova osim troškova tekućeg računa.

Treći korak je da što pre posetite neku od filijala Piraeus banke, kako bi vam zahtev za odobrenje kredita bio odobren u periodu trajanja nagradne igre - od 15.05.2017. do 12.06.2017. godine. Ne zaboravite da je uslov konkursa minimalan iznos kredita od 400.000 dinara.

UKLJUČITE SE I OSVOJITE NAGRADU!

Banka vas vodi na Eurobasket, a novac čuvajte za šoping.

Promotivni tekst

]]>
Wed, 17 May 2017 14:46:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/39049/osvojite-putovanje-i-karte-za-evropsko-kosarkasko-prvenstvo.html
Sveže, domaće i za uživanje http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38967/sveze-domace-i-za-uzivanje.html Užurbani način života ne ostavlja uvek dovoljno vremena za zdrav obrok pripremljen kod kuće. Ono što najčešće preskačemo je doručak, a upravo je to najvažniji obrok u toku dana. Potrebno je da sadrži oko 20% dnevnog unosa hrane. Važno je da bude uravnotežen, što znači ni previše lagan, kako nam ne bi ponestalo energije u toku dana, a ni preobilan. Sve ove zahteve ispunjava ponuda pekare „MD“. ]]>

Pekara „MD“ ima tradiciju koja datira iz 1989. godine sa porodičnog imanja u Kučevu, gde se i danas odvija proizvodnja. U pekari se generacijama prenose tradicionalni recepti sa stalnim širenjem asortimana. Pored čuvenog bureka, hleba, pogača, pica, kroasana, ova pekara nudi i torte i kolače.

Pekara „MD“ i Požarevljanima od nedavno nudi burek vrhunskog kvaliteta, veliki izbor slatkog i slanog peciva bez aditiva, uvek svež hleb, poslastice, a uskoro stiže i sladoled. Ponuda je kupcima dostupna non-stop jer je pekara u ulici Bože Dimitrijevića 5 u Požarevcu otvorena od 00 do 24 sata svih 7 dana u nedelji.

Tajna uspeha ove pekare je u poštovanju kupaca, dobrim majstorima, kvalitetom materijalu i savremenoj tehnologiji, kao i posedovanju HACCP visokog standarda kontrole kvaliteta proizvoda. Sve to doprinelo je da pekara "MD" bude svrstana u vodeće pekare Homolja."

 

 

Promotivni tekst

]]>
Fri, 12 May 2017 09:40:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38967/sveze-domace-i-za-uzivanje.html
Savršene frizure za matursko veče http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38894/savrsene-frizure-za-matursko-vece.html Matursko veče je važan događaj za svakog školarca. Pripreme za matursko veče su predah između jurnjave za što boljim prosekom ocena i upisa na fakultet. Ali, nimalo laki dani u kojima treba odlučiti o stajlingu za to tako važno i bez sumnje neponovljivo veče. ]]>

U većini slučajeva se najpre rešava pitanje izbora odeće i obuće, koji diktira frizuru i šminku. Ima situacija i sa obrnutim redosledom. Ima neodlučnih do poslednjeg trenutka, ali i onih koji “u glavi” imaju svoje matursko “izdanje” već godinama.

U svakom slučaju, frizura je sasvim posebna stavka. Sa kvalitetnom kosom, jasnom željom i dobrim frizerom nema sumnje u ciljani rezultat. Ali, ako niste sigurni šta želite i da li vaša kosa to može da “iznese”, odaberite frizera koji će biti u stanju da učini i nemoguće kako biste zablistali na maturskoj večeri.

Bilo da želite da nosite kosu dole, gore, ravnu ili talasastu, postoji bezbroj različitih stilova koje možete izabrati i koji moraju biti u skladu sa vašom haljinom i vašim stilom. Ovo su neke od ideja profesionalnog frizerskog studija “Figaro”, koje možete slediti.

Studio “Figaro” u naselju Đura Jakšić već 30 godina brine o frizurama Požarevljanki svih generacija, a za ovu priliku maturantkinje nagrađuje sa 30% popusta na redovne cene frizura i šminkanja.

Zakažite svoj termin na vreme na telefon 065 89 30 120.

Tu smo da vam pomognemo da izgledate savršeno za vašu veliku noć”, poručuju iz frizerskog studija Figaro!

 

 

Promotivni tekst

]]>
Mon, 8 May 2017 09:40:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38894/savrsene-frizure-za-matursko-vece.html
"Ne kockajte se" svojim imetkom http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38851/%22ne-kockajte-se%22-svojim-imetkom.html Kupovinom pokretnosti nepokretnosti ne završava se proces “sticanja imovine”. Kada “sve što imamo” uložimo a zatim kupljeno ne osiguramo činimo veliki, a istovremeno potpuno neopravdan rizik. Polisa osiguranja imovine je ono što nas čini bezbednim i sigurnim od štete. ]]>

“Osiguranje imovine je ranije bilo obavezno a prosto je bilo i deo kulture življenja. Danas nije tako iako su sredstva koja treba izdvojiti za polisu osiguranja imovine veoma skromna”, kaže Ivan Štofhanj, direktor agencija za zatupanje u osiguranju “Lider Plus”.

“Polisa osiguranja imovine, bilo da je reč o stambenom ili poslovnom prostoru, pokriva štetu koju izazivaju požar, udar groma, eksplozija, grad, poplava, bujica, izliv vode iz kanalizacionih i vodovodnih cevi, provalna krađa, razbojništvo, ali i odgovornost prema trećim licima, što je posebno interesantno za one koji žive “pod zajedničkim krovom”, u stambenim zgradama.

U takvim ponudama možemo dodatno ugovoriti i osiguranje članova domaćinstva starosti do 75 godina, za slučaj povrede ili smrtnog slučaja  usled bolesti ili nezgode. Dakle, jedan ozbiljan paket možemo ugovoriti za iznos od 4 do 6 hiljada dinara na godišnjem nivou”, kaže Štofhanj.

Mnogo je onih koji rizikuju da “u trenutku” izgube veliki deo ili kompletnu imovinu. “Kada su bile poplave 2014. godine ispostavilo se da je samo 1,6% ukupnog broja oštećenih domaćinstava bilo osigurano. Međutim, neverovatna stvar je da se u Obrenovcu i okolini i dalje nastavlja taj trend, jer ljudi veruju da se tako nešto neće ponoviti. Bez obzira na to da li je razlog naš mentalitet, način života, kultura, zaista apelujem na sve da ne treba ništa prepuštati slučaju”, naglašava Štofhanj.

Direktor agencije “Lider plus” je u “Pulsu grada” podsetio i na dodatno osiguranje vozila, ali i akciju koja i dalje traje za sve klijente koji osiguraju vozilo, da uz polisu osiguranja dobijaju besplatan tehnički pregled i putnu asistenciju.

On je takođe podsetio da na put u inostranstvo nikako ne treba kretati bez polise putnog i zdravstvenog osiguranja i najavio akciju sledećeg meseca koja donosi dodatni popust od 20%, te će osiguranje na dnevnom nivou koštati samo 80 dinara, a polisa pokriva troškove do 30.000 evra.

Agencija “Lider plus” se u Požarevcu nalazi na Trgu Stevana Maksimovića 2/6 (suteren tržnog centra “Konak” kod zgrade Komiteta), a u potrazi za informacijama o programima osiguranja možete ih kontaktirati i putem telefona 012 / 532 – 971 ili email adrese: liderplus012@gmail.com.

]]>
Thu, 4 May 2017 15:17:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38851/%22ne-kockajte-se%22-svojim-imetkom.html
Sedma akcija nagrađivanja maturantkinja "Najbolje najboljima 2017" http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38725/sedma-akcija-nagradjivanja-maturantkinja-%22najbolje-najboljima-2017%22.html Modna kuća LUNA iz Požarevca već sedmu godinu nagrađuje maturantkinje sa najboljim rezutatima u školi i vannastavnim aktivnostima iz preko 80 škola u Srbiji, u kojima LUNA ima svoje radnje - u Beogradu, Požarevcu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Zlatiboru (Užice i Požega), Šapcu i Pančevu. ]]>

Prijavu za učešće u akciji ,,NAJBOLJE NAJBOLJIMA'' popunjavaju i podnose škole. Između 8 polufinalistkinja online glasanjem će biti odabrana jedna maturantkinja koju LUNA nagrađuje maturskom haljinom, dok preostalih 7 polufinalistkinja dobijaju poklon vaučere za kupovinu sa popustom u LUNA radnjama. Proglašenje pobednice i dodela nagrada planirano je za polovinu maja u butiku Modne kuće LUNA  u gradu pobednice. Svi detalji i pravila akcij dostupni su na sajtu modne kuće LUNA: http://www.fashion-luna.com/?p=1386.

Tradicionalno posvećena pravim vrednostima, modna kuća LUNA organizovala je ovu akciju iz odgovornosti prema mladim naraštajima. Najuspešnije maturantkinje danas studiraju na prestižnim fakultetima u Srbiji i inostranstvu. Zato podržite i glasajte za najbolje!

]]>
Tue, 25 Apr 2017 13:07:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38725/sedma-akcija-nagradjivanja-maturantkinja-%22najbolje-najboljima-2017%22.html
Subvencionisani krediti za finansiranje studija http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38228/subvencionisani-krediti-za-finansiranje-studija.html Grad Požarevac i Sosijete ženeral banka omogućavaju požarevačkim studentima lakše finansiranje studija ]]>

Požarevački studenti od sada imaju mogućnost da finansiraju studije uz  pomoć subvencionisanih dinarskih gotovinskih kredita bez administrativnih i troškova kamate. Naime, Sosijete ženeral banka u saradnji sa Gradom Požarevcem uvela je jedinstveni  finansijski koncept na tržište, kako bi olakšala studentima pokrivanje troškova studija.

U pitanju su gotovinski krediti u iznosu do 100.000 dinara koji se otplaćuju na 12 meseci uz 0 posto kamate i bez administrativnog troška odobravanja kredita. Pošto Grad Požarevac subvencioniše kamatu umesto klijenta, time je studentima omogućeno da banci otplaćuju samo glavnicu. Jedini trošak koji klijent snosi je za pribavljanje Izveštaja Kreditnog biroa u iznosu od 246 dinara i menice od 50 dinara.

Nosioci kredita su kreditno sposobni klijenti, roditelji ili studenti ukoliko imaju redovna primanja, a prenos plate prilikom uzimanja kredita nije obavezan.

Krediti imaju za cilj da studentima olakšaju period tokom studiranja, a uslovi kao i potrebna konkursna dokumentacija mogu se naći na zvaničnoj prezentaciji Grada Požarevca www.pozarevac.rs

Sosijete ženeral banka je studentima obezbedila u svojoj ponudi i besplatan Like paket računa koji podrazumeva međunarodnu platnu karticu kao i besplatnu uslugu mobilnog bankarstva. Takođe, banka ima i u svojoj ponudi i druge povoljnosti za nosioce kredita bilo da je reč o kreditnim proizvodima ili uslugama dnevnog bankarstva gde se ističe najsavremenija onlajn ekspozitura, putem koje klijenti mogu završavati i zahtevnije bankarske poslove potpuno onlajn, bez ijednog odlaska u banku uz video konsultacije sa bankarima.

]]>
Wed, 29 Mar 2017 12:40:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/38228/subvencionisani-krediti-za-finansiranje-studija.html
GSM i PC SHOP od danas ide korak dalje http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/37979/gsm-i-pc-shop-od-danas-ide-korak-dalje.html Najveća GSM & PC SHOP prodavnica do sada prostire se na preko 500 kvadrata. Bilo da vas zanimaju bela tehnika, kućni aparati, televizori, posuđe, galanterija, od danas sve to možete pronaći u najvećoj prodavnici u gradu. ]]>

Grad Požarevac konačno dobija prodavnicu bele tehnike kakvu zaslužuje. Kompletan asortiman bele tehnike i televizora svih svetskih brendova na jednom mestu, a plaćanje kakvo vi odaberete i u dogovoru sa savetodavnim i uslužnim osobljem GSM & PC SHOP.  Obezbeđeni su besplatna i brza isporuka do vašeg doma i ono sto je najjači adut od samog početka - stručno i ljubazno osoblje koje će vam  pomoći u izboru i dati pravi savet.

U prodavnici bele tehnike poručuju, da poštovane kupce očekuju već od 2o. marta, na uglu Sindjelićeve i Nemanjine, tačnije  preko puta “Više škole” i da će im biti drago da ih posetite.

Prodavnica je nova, ali oostaje dosdašnje  zasluženo i opravdamo poverenje, a i slogan ostaje isti “GSM & PC SHOP i prodavnica i prijatelj”, jer prijateljima se veruje!

 

 

]]>
Sun, 19 Mar 2017 19:46:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/37979/gsm-i-pc-shop-od-danas-ide-korak-dalje.html
Luksuz je živeti bez osuguranja http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/37918/luksuz-je-ziveti-bez-osuguranja.html Na početku nove sezone poljoprivrednih radova osim na ulaganja “u zemlju” trebi misliti i osiguranju uloženog. Kada planirate godišnji odmor ili vikend putovanje van zemlje ne zaboravite na putno osiguranje. Mislite o sopstvenoj bezbednosti , a agencija za zatupanje u osiguranju “Lider Plus” misli na to da za svoj novac dobijete maksimalno. ]]>

“Poljoprivrednici praktično imaju firmu pod otvorenim nebom. U poslednjih nekoliko godina te “fabrike” doživljavaju ozbiljne vremenske neprilike. Imali smo problem u okrugu Smedereva sa štetom koju je nanosio grad, a to su situacije koje treba izbeći.  Zato smo za poljoprivrednike napravili program da svaki od njih može u našoj filijali da zaduži svoju ponudu za osiguranje useva. Za svaku oblast postoji adekvatna ponuda, za svaki region se tačno zna koliko šta košta, šta je ono što subvencioniše država ili lokalna samouprava, tako da u par minuta možemo tačno da utvrdimo ukoliko se nešto desi šta je to što se isplaćuje”, kaže Ivan Štofkanj, direktor Agencije “Lider Plus”.

“Imam utisak da poljoprivrednici imaju jako veliki problem prilikom naplate šteta , tako da tu želimo da budemo konkretni, da o tome više razgovaramo nego o tome koliko se plaća. Plaćanja nisu velika s obzirom na to da postoji subvencija države, a i lokalne samouprave takođe imaju sluha za to. Zato pozivam sve poljoprivrednike da dodju kod nas po svoju besplatnu ponudu”, kaže Štofhanj i dodaje “Svest građana o tome kolko je osiguranje važno raste, i to je dobro, ali mnogi nažalost i dalje ne shvataju koliko je to mala cifra naspram onoga koliko oni ulažu u tu zemlju,a pritom cela porodica zavisi od prinosa i roda sa te zemlje. Mislim da je luksuz živeti bez osiguranja”.

U agenciji “Lider Plus” pokreću akciju za stare i nove klijente koji žele da ugovore polisu autoodgovornosti. “Napravili smo jednu interesantnu akciju koja će trajati duže od govdinu dana  - svakom našem klijentu koji osugura vozilo preko nas  daćemo putnu asistenciju gratis i dobiće besplatan tehnički pregled”.

Na početku sezone putovanja u agenciji “Lider Plus” su osmislili i jedan fantastičan program  za one koji će na odmor van Srbije. “Apelujem na svakog ko planira putovanje van zemlje da obavezno uzme putno osiguranje. To je krajnje skromna investicija, od 100 do 120 dinara na dnevnom nivou, kojom se pokrivaju troškovi do 30.000 evra, a sa polisom Unqua osiguranja pokiveni ste u celoj Grčkoj bez ikakvog plaćanja na licu mesta. Samo pokažete polisu osiguranja I to je to.” Osim toga, uz polisu svi klijenti dobijaju I vredna poklon, najavio je Štofkanj.

Ovo su samo neki od programa agencije “Lider Plus”. Klijentima su dostupni programi životnog osiguranja, osiguranja dece za školovanje, osiguranja imovine, vozila, useva, kolektivnog osiguranja radnika, osiguranja od profesionalne odgovornosti, osiguranja domaćinstva, putnog i zdravstvenog osiguranja, a u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenta, “Lider plus” će ponuditi najbolji program iz ponude osiguravajućih kuća WIENER Stadtische, GRAWE, UNIQA i MERKUR osiguranje.

Agencija “Lider plus” se u Požarevcu nalazi na Trgu Stevana Maksimovića 2/6 ( suteren tržnog centra “Konak” kod zgrade Komiteta), a u potrazi za informacijama o programima osiguranja možete ih kontaktirati i putem telefona 012 / 532 – 971 ili email adrese: liderplus012@gmail.com.

]]>
Wed, 15 Mar 2017 10:16:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/37918/luksuz-je-ziveti-bez-osuguranja.html
Lider plus - prvih deset godina http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/37596/lider-plus---prvih-deset-godina.html Agencija za zatupanje u osiguranju “Lider Plus” obeležila je ovih dana desetu godišnjicu rada. Tom prilikom okupio se veliki broj saradnika i partnera iz osiguravajućih kuća sa kojima “Lider Plus” sarađuje od osnivanja. Bila je to prilika za razmenu utisaka o postignutim rezultatima u prvih deset godina, ali i za razradu planova za naredni period. Povodom jubileja, gost “Pulsa grada” bio je direktor agencije “Lider Plus”, Ivan Štofhanj. ]]>

O prvoj deceniji rada, počecima  i ostvarenim rezultatima, Štofhanj kaže: “To su bile jako interesantne godine. Prvih nekoliko godina, tri-četitiri, smo se prilagođavali, sticali neophodna znanja, učili programe, težili ka tome da stalno budemo sve bolji, upoznavali partnere, ispitivali tržište i upoznavali potrebe klijenata. Postali smo već u tim prvim godinama vrlo ozbijna agencija, jer smo od kompanija za koje radimo WIENER Stadtische, GRAWE, UNIQA i MERKUR osiguranje - dobili ozbiljnu podršku u svakom pogledu. To nam je dalo vetar u leđa da možemo dalje napredovati. Izašli smo iz okvira Požarevca i okruga i širimo se po celoj Srbiji.”

Kupci polise osiguranja iz bilo kog programa koji u ponudi ima agencija “Lider Plus”potpuno su “ravnopravni” pred partnerskim osiguravajućim kućama sa  onima koji su polisu napravili kod direktnih agenata  WIENER Stadtische, GRAWE, UNIQA i MERKUR osiguranja. Štaviše, klijenti “Lider Plus” su u izvesnoj prednosti.

“Razlika između osiguravajućih kuća, koje imaju svoje radnike  na  terenu, i nas je zapravo velika jer mnogi ljudi rade u osiguravajućim kućama neko vreme, a onda odu sa tog mesta. Iskustvo je pokazalo da  kada klijent napravi polisu sa vama on se prosto nekako veže za vas i voli da vas ima I kada je u pitanju savet I kada treba da se naplati neka šteta  I kada treba da se napravi neki novi ugovor,  voli da ima tog nekog sa kim je započeo saradnju. A onda se dešava često na terenu da ljudi ostanu bez zastupnika. Mi se trudimo na sve načine da te klijente povratimo I da oni ponovo imaju “svog čoveka” i svog  finansijskog  savetnika”.

Zastupnici u agenciji, mladi ali pouzdani i dokazani u poslu, proslavili su deset godina rada, a sada kreću u nove programe. “Lider Plus” novu radnu godinu započinje programom u okviru kog ćemo organizovati informativne seminare u selima. Cilj nam je da do kraja marta obiđemo  25 sela . Suština je da informišemo ljude o tome šta mogu za sebe da ugovore, da dobiju informacije besplatno i da se na neki način upoznamo.  Da podsetim da mi već  godinama imamo informativne razgovore u Požarevcu,  gde ljudi mogu da se informišu šta i kako radimo i to ćemo nastaviti i dalje, “kaže Štofhanj.

Agencija “Lider plus” se u Požarevcu nalazi na Trgu Stevana Maksimovića 2/6 ( suteren tržnog centra “Konak” kod zgrade Komiteta), a u potrazi za informacijama o programima osiguranja možete ih kontaktirati i putem telefona 012 / 532 – 971 ili email adrese: liderplus012@gmail.com.

Reportažu o obeležavanju deset godina rada agencije Lider plus pogledajte ovde

]]>
Wed, 1 Mar 2017 13:03:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/37596/lider-plus---prvih-deset-godina.html
LIDER PLUS brine o sigurnosti klijenata već čitavu deceniju http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/37333/lider-plus-brine-o-sigurnosti-klijenata-vec-citavu-deceniju.html U turbulentnim vremenima punim neizvesnosti, nesigurnih radnih mesta, stresnog života i konstantne zabrinutosti za svakodnevnu egzistenciju, ličnu i svoje porodice, prijateljsku ruku i sigurnog partnera možemo pronaći u onome ko nudi garanciju da će uloženo zaštititi, u teškom trenutku priskočiti u pomoć i dugoročno brinuti o našim investicijama. Već deset godina takvu sigurnost hiljade naših sugrađana ima u agenciji “Lider plus”. ]]>

Agencija za zastupanje u osiguranju “Lider plus” sa sedištem u Požarevcu, od 2007. godine se bavi zastupanjem i posredovanjem u osiguranju. Zadatak i cilj agencije je da klijente spoji sa štedno-osiguravajućim kućama i ponudi im programe u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima.

Preko agencije “Lider plus” klijentima su dostupni programi životnog osiguranja, osiguranja dece za školovanje, osiguranja imovine, vozila, useva, kolektivnog osiguranja radnika, osiguranja od profesionalne odgovornosti, osiguranja domaćinstva, putnog i zdravstvenog osiguranja, a u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenta, “Lider plus” će ponuditi najbolji program iz ponude osiguravajućih kuća WIENER Stadtische, GRAWE, UNIQA i MERKUR osiguranje.

Obaveza agencije je da zastupa klijenta za slučaj nastanka osiguranog slučaja, kao i finansijsko savetovanje klijenata.

Zastupnici u agenciji, mladi ali pouzdani i dokazani u poslu, su ljudi koji su uvek spremni da klijentu ili potencijalnom klijentu daju informacije u vezi programa koje nude partnerske osiguravajuće kuće.

“Naša vizija je da stvorimo stalnu prednost na tržištu obezbeđujući svojim osiguranicima, saradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrednost od drugih. Gradimo uspešnu i sigurnu poslovnu budućnost za nas i sve one koji rade i sarađuju sa nama. O kvalitetu našeg rada najbolje govori podatak da agencija trenutno ima preko 12.000 klijenata”, kaže direktor agencije “Lider plus”, Ivan Štofhanj.

Uspeh u prvih deset godina rada je evidentan. Za početak nove decenije u agenciji “Lider plus”najavljuju nove programe i pogodnosti kojima će sve vrste osiguranja učiniti dostupnijim, a klijente svih generacija sigurnijim.

Agencija “Lider plus” se u Požarevcu nalazi na Trgu Stevana Maksimovića 2/6, a u potrazi za informacijama o programima osiguranja možete ih kontaktirati i putem telefona 012 / 532 – 971 ili email adrese: liderplus012@gmail.com.

]]>
Tue, 14 Feb 2017 14:29:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/37333/lider-plus-brine-o-sigurnosti-klijenata-vec-citavu-deceniju.html
Još jedna uspešna godina za CK Požarevac http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/36676/jos-jedna-uspesna-godina-za-ck-pozarevac.html Crveni krst Požarevac 2016. godinu završava veoma uspešno. Zacrtani planovi i programi su čak i premašeni, kaže sekretar CK Požarevac Saša Obradović. ]]>

“Pre svega želim da istaknem da je Grad Požarevac i ovu godinu završio kao najhumaniji grad u Srbiji na polju dobrovoljnog davalaštva krvi. U ovoj godini smo organizovali 41 akciju dobrovoljnog davanja krvi i ostvarili saradnju sa mnogim institucijama u gradu i to je rezultiralo da šesti put budemo proglašeni za najhumaniju sredinu", kaže Obradović.

"Želim da istaknem projekat „Sigurne škole – otporne zajednice“, kao nastavak projekta „Velika Morava – rani oporavak i otpornost na nesreće“ koji smo započeli u saradnji sa Crvenim krstom Austrije. To je rezultiralo da smo ove godine napravili jednodnevni kamp za obuku dece od prvog do četvrtog razreda na našem imanju na Tulbi.

Takođe smo u saradnji sa austrijskim Crvenim krstom uspeli da svim osnovnim školama na području grada Požarevca i GO Kostolac, pa čak i njihovim izdvojenim odeljenjima u seoskim sredinama obezbedimo opremu za delovanje u vanrednim situacijama. Svaka škola je dobila po jedan agregat, panična svetla, aparate za protivpožarnu zaštitu, ormariće i rančeve za prvu pomoć sa kompletnim sanitetskim materijalom.

Uporedo sa tim, na Tulbi smo napravili kamp, u čiju je izgradnju uloženo 3.300.000 dinara. Obezbedili smo i jedan sanitarni kontejner, stigao je pred kraj godine i biće instaliran za potrebe dece koja se budu obučavala u tom kampu. Naša želja je da to ne bude samo kamp lokalnog nivoa, već da preraste u međunarodni kamp i zato ga i radimo prema standardima koje zahtevaju  međunarodne organizacije Crvenog krsta.

Planiramo da sa prvim lepim danima, u martu-aprilu otvorimo kapije kampa, i da taj prostor koji ima veoma čist vazduh i važi za vazdušnu banju, stavimo na raspolaganje našim školama da ga koriste za nastavu u prirodi. Kamp se sastoji iz letnjih učionica i prilagođen je deci uzrasta od 7 do 10 godina.

Sa mladima ćemo osim u kampu raditi i u školama. Organizovaćemo za decu obuke u školama kako da se ponašaju u slučaju zemljotresa, udara groma i slično. Imamo lepe brošure za školski uzrast kroz koje će deca slikovito da se upoznaju sa ovim situacijama. Takođe ćemo raditi i brošure za roditelje, koje će ih uputiti kako da decu upoznaju sa ovim stvarima. “

Ovo su samo neki ostvarenih rezultata i planova za 2017. godinu. Crveni krst Požarevac nastavlja da radi u svim oblastima kojima se i do sada bavio: briga o starima, program gerontodomaćica, narodna kuhinja…

Sekretar Crvenog krsta Požarevac Saša Obradović za Novu godinu je sugrađanimja poželeo: “Svim sugrađanima u svojei ime Crvenog krsta čestitam praznike, želim puno zdravlja i sreće na svim planovima i da veliko srce koje su pokazali u 2016. godini ostane isto takvo I u Novoj godini, da naš grad ostane preoznatljiv kao grad sa najhumanijim stanovništvom.”

]]>
Fri, 30 Dec 2016 10:12:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/36676/jos-jedna-uspesna-godina-za-ck-pozarevac.html
Istorijski arhiv Požarevac: Više od 6.000 posetilaca izložbi http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/36652/istorijski-arhiv-pozarevac-vise-od-6.000-posetilaca-izlozbi.html Plan i program Istorijskog arhiva Požarevac za 2016. godinu u celini je realizovan. O najzanimljivijim projektnim aktivnostima govori direktorka Istorijskog arhiva Požarevac dr Jasmina Nikolić. ]]>

“Ako govorimo o delatnosti zaštite arhivske građe kao kulturne baštine, u 2016-oj godini je vršen prijem i smeštaj arhivske gradje na čuvanje, sređivanje i obrada arhivskih dokumenata u našim fondovima, digitalizacija i publikovanje arhivskih dokumenata. U ovoj godini je u Arhivu digitalizovano 12.300 strana, mikrofilmovano 8.400 i fotografisano 1.200 strana, a paralelno sa time vršili smo I digitalizovanje i fotografisanje arhivskih dokumenata o gradu Požarevcu i regionu, koji se čuvaju u drugim arhivima u zemlji, pa smo u Arhivu Srbije, Arhivu Jugoslavije i Arhivu Vojvodine ukupno fotografisali 1.314 dokumenata, napravili 1.132 digitalna snimka i 1.267 fotokopija čime smo upotpunili arhivska dokumenta o našem gradu. Imali smo tokom godine preko hiljadu istraživača u Arhivu sa kojima smo radili na rešavanju zahteva za pronalaženje arhivskih dokumenata radi ostvarivanja različitih njihovih prava.  Bavili smo se i održavanjem arhivskih objekata i opreme i obogaćivanjem arhivske biblioteke.

U 2016-oj je nastavljena naša bogata izdavačka i izložbena delatnost. U okviru pet edicija je objavljeno deset novih naslova. Ediciju Posebna izdanja obogatili smo monografijom o kazneno popravnim zavodima u Srbiji na primeru požarevačkog zatvora od 1865. do 1918. godine i medjunarodnim godišnjakom Istorijskog arhiva Požarevac Zapisi gde smo u petom broju objavili 30 naučnih i stručnih radova kolega iz zemlje i inostranstva. Ediciju Naučno-informativna sredstva o arhivskoj građi obogatili smo novim naslovom posvećenim analitičkim opisima dokumenata unutar fonda Načelstvo sreza zviškog Kučevo 1845-1849, a u ediciji Izložbeni katalozi smo publikovali katalog pod nazivom Arhitektura Požarevca u periodu između dva svetska rata i Okupirani Požarevac 1941-1944 - slike iz svakodnevnog života. U okviru edicije Kulturna baština i edicije Elektronska izdanja i virtualne izložbe objavili smo elektronske izložbe već pomenutih naslova odnosno setove arhivskih fotografija u formi razglednica – tri seta po deset fotografija čime smo doprineli dostupnosti arhivskih dokumenata javnosti.

U okviru izložbene delatnosti, u 2016-oj godini smo imali četiri premijere i pet gostovanja. Požarevački kulturni krug je imao prilike da u Galeriji obojene svetlosti vidi postavke "Srbija i Požarevac u Drugom svetskom ratu 1941-1944 - okupaciona uprava, izbeglice i prosveta", "Pravno uređenje i zaštita svojinskih odnosa u Požarevačkom okrugu od 1830-1941.godine", "Arhitektura Požarevca u periodu između dva svetska rata" i "Okupirani Požarevac 1941-1944 – slike iz svakodnevnog života". Ove izložbe, koje su pratile elektronske i štampane publikacije, posetilo je oko 6.000 građana Požarevca i okoline. Što se gostovanja tiče, gostovali smo u u februaru Žabarima sa izložbom  "Zadrugarstvo u Požarevačkom okrugu do 1941. godine",  izložba "Srbija i Požarevac u Drugom svetskom ratu 1941-1944 - okupaciona uprava, izbeglice i prosveta" gostovala je u Beogradu u aprilu i maju, Izložba "Filmovi koje smo voleli 1946-1980” gostovala je ove godine u Vrnjačkoj banji u vreme Filmskog festivala, kasnije je postavljena i u Ćupriji, a do sada je ukupno predstavljena u više od 20 gradova u zemlji i inostranstvu.

S obzirom na to da smo deo svetske porodice arhiva, organizovali smo i manifestaciju Dan otvorenih vrata o okviru obeležavanja Međunarodnog dana arhiva 9. juna, pod nazivom “Arhivi, harmonija i prijateljstvo” i tada smo imali više od 500 posetilaca u objektu arhivskog depoa.

Uporedo sa angažovanjem u Arhivu, skoro svi zaposleni su učestvovali i na brojnim međunarodnim savetovanjima i konferencijama", napominje Nikolić.

Planovi Istorijskog arhiva Požarevac za 2017. godinu su veliki, a za ovu priliku direktorka izdvaja samo nekoliko: “Ono što ćemo izdvojiti ovom prilikom su tri izložbene postavke: “Logor Banjica od 1941. do 1944. – zatočenici iz Požarevca i Braničevskog okruga“, “Zanatsvo u Požarevačkom okrugu do 1941. godine” i “Školstvo u Požarevcu do Prvog svetskog rata”, koje će pratiti elektronska i štampana izdanja.  Planirane su i nove publikacije u okviru postojećih edicija, a svakako ćemo nastaviti i gostovanja izložbi i publikacija koje su urađene u prethodnim godinama, s obzirom na to da su jako tražene izložbe “Srbija i Braničevo u Velikom ratu”, “Filmovi koje smo voleli 1947-1980”, “Bioskop 1941-1944”, “Požarevac u II Svetskom ratu“. Program “Kazneno popravni zavodi u Srbiji – primer požarevačkog Kaznenog zavoda” pripremljen je u 2016-oj godini ali smo premijeru planirali za početak februara 2017. godine i to će biti otvaranje našeg programa u narednoj godini”.

Slušaocima i čitaocima Boom 93 i svim sugrađanima srećne Novogodišnje i Božićne praznike želi kolektiv Istorijskog arhiva Požarevac.

]]>
Fri, 30 Dec 2016 15:08:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/36652/istorijski-arhiv-pozarevac-vise-od-6.000-posetilaca-izlozbi.html
Nova kineska robna kuća u gradu http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/36257/nova-kineska-robna-kuca-u-gradu.html Posetite kinesku radnju HUA KAI FU GUI, koja se nalazi na Trgu Radomira Vujovića 10 u Požarevcu (kad banke Intese) I uverite se u šarenilo ponude. Svakog kupca od 15. do 31. decembra očekuje poklon. ]]>

]]>
Tue, 6 Dec 2016 13:57:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/36257/nova-kineska-robna-kuca-u-gradu.html
Za Vas i Vaš novi život http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/36044/-za-vas-i-vas-novi-zivot.html Poliklinika Tectum organizuje u subotu u Požarevcu boravak stručnog tima iz Austrije sa KinderWunsch Klinike, koji će biti predvođen Dr. Leonardom Loimerom. ]]>

Iz "Tectum"-a poručuju; U cilju da parovima olakšamo izbor i da im pružimo mogućnost da se upoznaju sa mnogobrojinim metodama i načinom lečenja steriliteta, u subotu, 26. novembra od 12 sati u Poliklinici Tectum u Požarevcu biće stručni tim iz Austrije sa KinderWunsch Klinike, predvođen Dr. Leonardom Loimerom.

Svi zainteresovani parovi imaće mogućnost da sa stručnim timom ponaosob porazgovaraju i predstave svoj problem.

Dr. Leonard Loimer

Dr. Monika Stroh-Weigert

Mr. Jadranka Živanović-Matejić

Savetovanje je POTPUNO BESPLATNO, neobavezujuće i služi samo za lično informisanje.

Sve što zainteresovani parovi treba  da  urade je da unapred prijave svoj dolazak na  telefone Poliklinike TECTUM: 012-531-041 i 065-3-531-041 i da sa sobom ponesu svu raniju dokumentaciju.

 

Promotivni tekst

]]>
Tue, 22 Nov 2016 09:43:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/36044/-za-vas-i-vas-novi-zivot.html
Otvoren Fit city http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/35690/otvoren-fit-city.html U ponedeljak 31.oktobra otvoren je Fitness i Wellnes centar Fit City. ]]>

Fit city se prostire na preko 700m2, dok trening zona obuhvata 500m2 prostora opremljenog najsavremenijim rekvizitima za održavanje više vrsta gupnih programa: Pilates, Aerobic, Yoga, Total Body Forming. Ovaj prostor sa svojom opremom i najboljim instruktorima koji rade u njemu pruža savršene uslove za prijatno i efikasno vežbanje.

Objekat sadrži i švedsku sanunu za 6 do 8 osoba i pruža mogućnost masaže (sportske, relax, parcijalne, terapeutske, anti celulit).

U sklopu objekta nalazi se i caffe, koji će biti zona bez duvanskog dima i u kome se neće sluziti alkoholna pića, vec pića i napici od sveže ceđenog voća (100% zdrava pića).

Posetite Fit city, ulica Miodraga Markovica 19, info: 061 55 000 55.

]]>
Tue, 1 Nov 2016 15:30:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/35690/otvoren-fit-city.html
Auto škola kojoj se veruje http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/34850/auto-skola-kojoj-se-veruje.html Auto škola „Stig plus“ ima dvadesetogodišnje iskustvo u radu i hiljade vozača koji su znanje stekli i veštinu vožnje savladali sa instruktorima ove škole. To je garancija kvaliteta za sve one koji tek nameravaju da sednu za volan. ]]>

AŠ „Stig plus“ ima licencirane predavače i ispitivače, što obezbeđuje kvalitetnu teorijsku obuku i praktičnu nastavu.

Obuka se vrši na vozilima marke „Mercedes“ A klase, a po kandidatata na praktičnoj obuci instruktor vozilom dolazi na kućnu adresu.

„Stig plus“ je i jedina škola u Braničevskom okrugu koja obavlja obuku i polaganje vozača za „D“ kategoriju.

Mogućnosti za plaćanje su maksimalno prilagođene kandidatima: na 12 mesečnih rata preko administrativne zabrane, kreditiranjem preko banke na 24 meseca ili gotovinsko uz popust od 10 odsto.

AŠ „Stig plus“ se nalazi u Njegoševoj 15/8 u Požarevcu. Radno vreme škole je od 8 do 16 sati radnim danom i subotom od 8 sati do podneva. Za informacije je na raspolaganju tel. 012 401 257.

Promotivni tekst

]]>
Wed, 14 Sep 2016 08:31:00 +0100 Predstavljamo http://www.boom93.com/program-radio/predstavljamo/34850/auto-skola-kojoj-se-veruje.html