Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

15. 03. 2017.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Luksuz je živeti bez osuguranja

Na početku nove sezone poljoprivrednih radova osim na ulaganja “u zemlju” trebi misliti i osiguranju uloženog. Kada planirate godišnji odmor ili vikend putovanje van zemlje ne zaboravite na putno osiguranje. Mislite o sopstvenoj bezbednosti , a agencija za zatupanje u osiguranju “Lider Plus” misli na to da za svoj novac dobijete maksimalno.

“Poljoprivrednici praktično imaju firmu pod otvorenim nebom. U poslednjih nekoliko godina te “fabrike” doživljavaju ozbiljne vremenske neprilike. Imali smo problem u okrugu Smedereva sa štetom koju je nanosio grad, a to su situacije koje treba izbeći.  Zato smo za poljoprivrednike napravili program da svaki od njih može u našoj filijali da zaduži svoju ponudu za osiguranje useva. Za svaku oblast postoji adekvatna ponuda, za svaki region se tačno zna koliko šta košta, šta je ono što subvencioniše država ili lokalna samouprava, tako da u par minuta možemo tačno da utvrdimo ukoliko se nešto desi šta je to što se isplaćuje”, kaže Ivan Štofkanj, direktor Agencije “Lider Plus”.

“Imam utisak da poljoprivrednici imaju jako veliki problem prilikom naplate šteta , tako da tu želimo da budemo konkretni, da o tome više razgovaramo nego o tome koliko se plaća. Plaćanja nisu velika s obzirom na to da postoji subvencija države, a i lokalne samouprave takođe imaju sluha za to. Zato pozivam sve poljoprivrednike da dodju kod nas po svoju besplatnu ponudu”, kaže Štofhanj i dodaje “Svest građana o tome kolko je osiguranje važno raste, i to je dobro, ali mnogi nažalost i dalje ne shvataju koliko je to mala cifra naspram onoga koliko oni ulažu u tu zemlju,a pritom cela porodica zavisi od prinosa i roda sa te zemlje. Mislim da je luksuz živeti bez osiguranja”.

U agenciji “Lider Plus” pokreću akciju za stare i nove klijente koji žele da ugovore polisu autoodgovornosti. “Napravili smo jednu interesantnu akciju koja će trajati duže od govdinu dana  - svakom našem klijentu koji osugura vozilo preko nas  daćemo putnu asistenciju gratis i dobiće besplatan tehnički pregled”.

Na početku sezone putovanja u agenciji “Lider Plus” su osmislili i jedan fantastičan program  za one koji će na odmor van Srbije. “Apelujem na svakog ko planira putovanje van zemlje da obavezno uzme putno osiguranje. To je krajnje skromna investicija, od 100 do 120 dinara na dnevnom nivou, kojom se pokrivaju troškovi do 30.000 evra, a sa polisom Unqua osiguranja pokiveni ste u celoj Grčkoj bez ikakvog plaćanja na licu mesta. Samo pokažete polisu osiguranja I to je to.” Osim toga, uz polisu svi klijenti dobijaju I vredna poklon, najavio je Štofkanj.

Ovo su samo neki od programa agencije “Lider Plus”. Klijentima su dostupni programi životnog osiguranja, osiguranja dece za školovanje, osiguranja imovine, vozila, useva, kolektivnog osiguranja radnika, osiguranja od profesionalne odgovornosti, osiguranja domaćinstva, putnog i zdravstvenog osiguranja, a u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenta, “Lider plus” će ponuditi najbolji program iz ponude osiguravajućih kuća WIENER Stadtische, GRAWE, UNIQA i MERKUR osiguranje.

Agencija “Lider plus” se u Požarevcu nalazi na Trgu Stevana Maksimovića 2/6 ( suteren tržnog centra “Konak” kod zgrade Komiteta), a u potrazi za informacijama o programima osiguranja možete ih kontaktirati i putem telefona 012 / 532 – 971 ili email adrese: liderplus012@gmail.com.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije