Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

14. 02. 2017.

Autor: K. Tričković Izvor: Boom93

LIDER PLUS brine o sigurnosti klijenata već čitavu deceniju

U turbulentnim vremenima punim neizvesnosti, nesigurnih radnih mesta, stresnog života i konstantne zabrinutosti za svakodnevnu egzistenciju, ličnu i svoje porodice, prijateljsku ruku i sigurnog partnera možemo pronaći u onome ko nudi garanciju da će uloženo zaštititi, u teškom trenutku priskočiti u pomoć i dugoročno brinuti o našim investicijama. Već deset godina takvu sigurnost hiljade naših sugrađana ima u agenciji “Lider plus”.

Agencija za zastupanje u osiguranju “Lider plus” sa sedištem u Požarevcu, od 2007. godine se bavi zastupanjem i posredovanjem u osiguranju. Zadatak i cilj agencije je da klijente spoji sa štedno-osiguravajućim kućama i ponudi im programe u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima.

Preko agencije “Lider plus” klijentima su dostupni programi životnog osiguranja, osiguranja dece za školovanje, osiguranja imovine, vozila, useva, kolektivnog osiguranja radnika, osiguranja od profesionalne odgovornosti, osiguranja domaćinstva, putnog i zdravstvenog osiguranja, a u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenta, “Lider plus” će ponuditi najbolji program iz ponude osiguravajućih kuća WIENER Stadtische, GRAWE, UNIQA i MERKUR osiguranje.

Obaveza agencije je da zastupa klijenta za slučaj nastanka osiguranog slučaja, kao i finansijsko savetovanje klijenata.

Zastupnici u agenciji, mladi ali pouzdani i dokazani u poslu, su ljudi koji su uvek spremni da klijentu ili potencijalnom klijentu daju informacije u vezi programa koje nude partnerske osiguravajuće kuće.

“Naša vizija je da stvorimo stalnu prednost na tržištu obezbeđujući svojim osiguranicima, saradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrednost od drugih. Gradimo uspešnu i sigurnu poslovnu budućnost za nas i sve one koji rade i sarađuju sa nama. O kvalitetu našeg rada najbolje govori podatak da agencija trenutno ima preko 12.000 klijenata”, kaže direktor agencije “Lider plus”, Ivan Štofhanj.

Uspeh u prvih deset godina rada je evidentan. Za početak nove decenije u agenciji “Lider plus”najavljuju nove programe i pogodnosti kojima će sve vrste osiguranja učiniti dostupnijim, a klijente svih generacija sigurnijim.

Agencija “Lider plus” se u Požarevcu nalazi na Trgu Stevana Maksimovića 2/6, a u potrazi za informacijama o programima osiguranja možete ih kontaktirati i putem telefona 012 / 532 – 971 ili email adrese: liderplus012@gmail.com.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije