Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

27. 06. 2016.

Autor: K. Tričković Izvor: "Puls grada"

Nova "imena" u timu "Tectum"- a

Poliklinika Tectum osnovana je sa idejom da sve što pacijentu može da zatreba bude pod jednim krovom (lat. tectum = krov), a sada je tim stručnjaka dodatno proširen vrhunskim lekarima iz oblasti ginekologije i lečenja kožnih i polnih bolesti.

“Tectum” pacijentima pruža usluge kompletne laboratorije, kao i specijalističkih lekarskih pregleda i ambulantnih dijagnostičkih i terapijskih intervencija. U ustanovi rade stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz svojih oblasti, koji dijagnostičke i terapijske procedure sprovode najsavremenijim sredstvima i aparatima. Ono što “Tectum” čini drugačijim od drugih privatnih klinika je je širok spektar zdravstvenih usluga pod jednim krovom, ekspertski tim na jednom mestu, najsavremenija ultrazvučna dijagnostika, kompletna laboratorija, besplatna stručna savetovanja. Takođe, savetovanje i pregled sa lekarom “opšte prakse” koji pacijente upućuje na potrebne specijalističke preglede takođe je specifičnost u odnosu na druge.

Pacijentima su na raspolaganju i konsultacije stručnjaka iz oblasti ORL, neurologije, radiologije, estetske i plastične hirurgije. U “Tectumu” postoje i savetovališta iz više oblasti: povišen šećer, povišen pritisak, ishrana i netolerancija na hranu, prevencija karcinoma dojke, konsultativni razgovori o sterilitetu i drugo.

Timu “Tectuma” se nedavno pridružio primarijus dr Borut Nikolić, specijalista za kožne i polne bolesti. Specijalističke preglede dermatovenerologa kao i digitalnu dermoskopiju, usluge radiotalasne hirurgije, kriohirurgije, alergološko testiranje, kiretaže benignih promena pacijenti sada mogu obaviti svakog utorka i petka u prostorijama Poliklinike “Tectum”.

Pacijentima sa problemima iz oblasti ginekologije i steriliteta na raspolaganju je svake druge subote pukovnik mr dr Dane Nenadić, načelnik ginekologije sa VMA.

Poliklinika “Tectum”  u svojoj laboratoriji odobrava narednih meseci 30% popusta na beta test i test štitne žlezde TSH.

Brinite o svom zdravlju, zakažite pregled na telefone 012/531-041 i 065/3531-041.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije