Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

16. 11. 2015.

Izvor: Sberbank

Atraktivne kamate na stepenastu štednju u EUR

Jedan od najatraktivnijih modela štednje trenutno u ponudi na domaćem tržištu je stepenasta štednja koju nudi Sberbank Srbija. Uz povećanje kamatne stope posle svakog perioda oročenja, klijentima se istovremeno isplaćuje kamata na račun.

Za svaki novi period oročenja, kamatna stopa se uvećava, a klijent se sa Bankom dogovara da li će mu kamata biti pripisivana jednom mesečno, na tri, šest ili dvanaest meseci. Čak i ako se opredeli za prekid oročenja, klijent će dobiti pripisanu kamatu. Stepenasta štednja je naša preporuka za sva dugoročna oročenja, imajući u vidu tržišne trendove i pad kamatnih stopa“, objašnjava Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda, ističući konkurentnost ovog tipa štednje u najdužem periodu oročenja.

Ukoliko korisnik oroči 50.000 EUR na Stepenastom modelu štednje 6x6 (ciklus oročenja – šest perioda od po šest meseci) po nominalnim godišnjim kamatnim stopama od 0.9%, 1.1%, 1.35%, 1.6%, 1.85% i 2.10%, ukupna kamata po isteku ciklusa oročenja, po odbitku poreza na prihod od kamate, iznosi 1,920.35 EUR. Plus klijent nema dodatnih troškova.

Pored Stepenaste, Sberbank Srbija nudi i druge, veoma atraktivne modele štednje – Dobro jutro štednju, Oročenu štednju i Štednju 30+/50+. Na sajtu Banke www.sberbank.rs nalazi se kalkulator štednje, zahvaljujući kome je u samo nekoliko koraka moguće odrediti najadekvatniji tip štednje u odnosu na individualne potrebe.

O grupi Sberbank Europe AG

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe je prisutna na 10 tržišta u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Sberbank Europe posluje sa ukupno 288 ekspozitura i ima oko 5.000 zaposlenih (sa 30.06.2015.).

O banci Sberbank Srbija

Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (sa 30.06.2015.).

Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Promotivni tekst

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije