Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Predstavljamo

26. 10. 2015.

Autor: K. Tričković Izvor: Boom93

Poliklinika TECTUM - sve pod jednim krovom

Poliklinika “TECTUM” med Labor je osnovana 1. novembra 2012. godine. Nalazi se u Požarevcu, u Knićaninovoj ulici 19-21 (kod Medicine rada), a osnovana je sa idejom da sve što pacijnetu može da zatreba bude pod jednim krovom (lat. tectum = krov).

“Tectum” pacijentima pruža usluge kompletne laboratorije, kao i specijalističkih lekarskih pregleda i ambulantnih dijagnostičkih i terapijskih intervencija. U ustanovi rade stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom iz svojih oblasti, koji dijagnostičke i terapijske procedure sprovode najsavremenijim sredstvima i aparatima. Ono što “Tectum” čini drugačijim je širok spektar zdravstvenih usluga pod jednim krovom, ekspertski tim na jednom mestu, najsavremenija ultrazvučna dijagnostika, kompletna laboratorija, besplatna stručna savetovanja.

Pacijentima su na raspolaganju i konsultacije stručnjaka iz oblasti ORL, neurologije, radiologije, estetske i plastične hirurgije. U “Tectumu” postoje i savetovališta iz više oblasti: povišen šećer, povišen pritisak, ishrana i netolerancija na hranu, prevencija karcinoma dojke, konsultativni razgovori o sterilitetu i drugo.

Težište “Tectuma” je ipak na pripremi za lečenje steriliteta. U skladu sa ovim, u sibotu, 24. oktobra u prostorijama Polikinike organizovano je predavanje na temu “Za novi život” na kome su predstavljene metode koje se primenjuju u ovoj oblasti.

Na predavanju su govorili dr Radivoje Lazić i dr Draginja Ilić (Poliklinika TECTUM) i mr Jadranka Živanović-Matejić (KINDERWUNSCH kLINIKA – Beč). Oni su zainteresovane uputili u proces pripreme za lečenje streiliteta i sve metode kojima raspolažu kako bi pacijente doveli do željenog cilja a to je NOVI ŽIVOT.

U rezultate TECTUMA prisutne su uverili i oni kojima je ova kuća već pomogla da postanu roditelji, a koji su za stručnjake TECTUMA i kuća sa kojima saradjuje imali samo reči hvale.

www.poliklinika-tectum.rs
office@poliklinika-tectum.rs

Promotivni tekst

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije