Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

05. 01. 2020.

Izvor: N1,Blic

Ninoslav Jovanović uhapšen u Malči

Ninoslav Jovanović, osumnjičen za otmicu 12-godišnje Monike Karimanović iz Suvog Dola, uhapšen je u policijskoj akciji na području Malče, javlja "Blic".

Jovanović je, nakon intenzivne potrage, pronađen na malčanskom groblju, navodi portal "Telefraf" i podseća da je policija ranije danas dobila dojavu od komšija da je begunac viđen na 300 metara od svoje kuće.

Podsetimo, Jovanović je Moniku Karimanović oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dete krenulo u školu. Devojčica je, nakon deset dana potrage, pronađena u napuštenoj u ataru sela Pasjača, ali je Jovanović uspeo da pobegne.

Za poslednje 23 godine ovo je treći put da policija hapsi Jovanovića. Prvi put je potraga organizovana 1996. godine, kada je silovao jednu ženu i četrnaestogodišnju devojčicu. Posle višednevne potrage po šumama i vikendicama, Jovanović je uhapšen i osuđen na deset godina zatvora.

Po izlasku iz zatvora silovao je dvanaestogodišnju devojčicu, nakon što ju je dva dana držao zatočenu. Dok je bio u bekstvu pokušao je da siluje još jednu dvanestogodišnju devojčicu, ali je devojčicu spasao drvoseča.

Zbog silovanja i pokušaja silovanja osuđen je na 15 godina zatvora, međutim, odlukom Vrhovnog suda, kazna mu je smanjena na 12 godina.

Po drugom izlasku iz zatvora Jovanović je uznemiravao žene preko društvenih mreža i zbog toga je bio u pritvoru pet meseci. Na slobodi je od januara 2019.

ned

05.01.

2020.

peja kostolac [neregistrovani] u 15:08

dalji koraci

A sad prvo pristupnica za SNS , pa onda zadruga ili parovi. Zavisi ko više ponudi.

Odgovori

Ostavi komentar