Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Brnabić: Medijska strategija najkasnije do kraja prve nedelje januara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

25. 12. 2019.

Izvor: FoNet

Brnabić: Medijska strategija najkasnije do kraja prve nedelje januara

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić najavila je večeras da će Vlada Srbije u narednih nekoliko dana, a najkasnije do kraja prve nedelje januara, usvojiti Medijsku strategiju.

Brnabić je u emisiji „Upitnik“ Radiotevezije Srbije objasnila da je u Radnoj grupi za izradu te strategije bilo devet predstavnika novinarskih i medijskih udruženja, osam predstavnika vlasti i jedan predstavnik Ministarstva kulture.

Velike demokrate što nas danas kritikuju, koje su po izveštaju Verice Barać zarobili medije, 2011. godine su dali jedno mesto medijskim udruženjima, a Medijska strategija je usvojena u 11 sati noću na telefonskoj sednici, napomenula je Brnabić.

Upitana o najavama bojkota izbora dela opozicije i mogućnostima za dijalog, Brnabić je pitala kako da se uspostavi dijalog sa ljudima koji beže od razgovora i koji se za njega zalažu samo deklarativno.

Dodala je i da postoji deo opozicije koji se ne slaže sa Vladom u mnogim stvarima, ali su razumni i sa njima može da se razgovara. Brnabić je ocenila da su napravljeni veliki pomaci kada je reč o izbornim uslovima još 2016. godine, kada je sređen birački spisak.

sre

25.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:29

Laže!

Svi znaju da je digitalna Ana fikus u vladi za sve se pita veliki "stručnjak" Vučić! Blokadom medija se narod drži u neznaju a ugovorima nateruje na poslušnost.

Odgovori

Ostavi komentar