Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Obradović: Jedina tema razgovora sa predstavnicima EP - pomeranje datuma izbora
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

04. 12. 2019.

Izvor: FoNet

Obradović: Jedina tema razgovora sa predstavnicima EP - pomeranje datuma izbora

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je jedina tema razgovora sa predstavnicima Evropskog parlamenta (EP) bilo pomeranje datuma izbora.

Obradović je, u pisanoj izjavi, istakao da je pomeranje izbora potrebno s obzirom da su svi rokovi istekli i da apsolutno ne postoje uslovi za slobodne i poštene izbore u martu iduće godine, kao i da je deo opozicije već nekoliko meseci u kampanji bojkota tih lažnih izbora.

"Sada je sve u rukama delegacije EP koja sledeće nedelje dolazi u Srbiju. Ako oni kažu da nema uslova za demokratske izbore - tek onda će uslediti pravi pregovori između vlasti i opozicije, i biti prekinuta ova pregovaračka farsa u Skupštini pod posredovanjem Maje Gojković", naveo je on.

Prema mišljenju Obradovića, ako predstavnici EP kažu da je sve u redu i da je vlast unapredila uslove za izbore - to znači da su između Aleksandra Vučića i demokratije izabrali Vučića.

"Plašim se da će tada i najveći zaljubljenici u EU u Srbiji biti razočarani jer će srpska demokratija biti žrtvovana radi interesne saradnje Brisela sa Vučićem. To neće doneti ništa novo i dobro već samo dodatno usložnjavanje političke krize", smatra Obradović.


Nema komentara.

Ostavi komentar