Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Tepić: Opozicija finalizuje dogovor koji će predložiti gradjanima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

06. 02. 2019. Beograd

Izvor: Beta

Tepić: Opozicija finalizuje dogovor koji će predložiti gradjanima

Samostalna poslanica Marinika Tepić izjavila je da opozicija "finalizuje dogovor" kako bi ga ponudila gradjanima, koji obuhvata i formiranje jedne "narodne liste" sa kojom bi se izašlo na izbore, ako se ispune uslovi da oni budu fer i pošeni.

Tepić je, gostujući na TV N1, rekla da su usaglašeni osnovni prinicipi i da veruje da će "koliko sutra" sa njima biti upoznata šira javnost.


Prema njenim rečima, na sastanku su bili predstavnici cele parlamentarne i vanparlamentare opozicije čiji su predstavnici pre nekoliko meseci potpisali zajednički dogovor o neophodnim uslovima da bi se izašlo na izbore.

Ti su se uslovi "pretočili u šire principre, odnosno u predlog sa kojim će se izaći pred pred gradjane sa namerom da svi budu zajedno na jednoj narodnoj listi" kako bi zajedno smenili ovu vlast, rekla je Tepić. 
 
Ona je bavela da se opozicija se danas "jasno opredelila" da će raditi na formiranju takve liste koja bi, objasnila je, obuhvatila opozicione partije  kao i gradjane koji protestuju esnafska udruženja, profesore, studente.

Tako bi se, ako se izadje na izbore, biralo izmedju gradjana i političara kojima oni daju poverenje i, sa druge strane, vlasti Aleksandra Vučića, naglasila je Tepić

Nema komentara.

Ostavi komentar