Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Održan prvi sastanak povodom izrade nove medijske strategije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

23. 05. 2018.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Održan prvi sastanak povodom izrade nove medijske strategije

Na inicijativu predsednice Vlade Srbije, Ane Brnabić, danas je održan prvi radni sastanak predstavnika novinarskih i medijskih udruženja sa predstavnicima Ministarstva kulture i informisanja na kome se razgovaralo o izradi nove medijske strategije. Sastanku je prisustvovala i savetnica predsednika Republike Srbije za medije, Suzana Vasiljević, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.

Od novinarskih i medijskih udruženja, na sastanku su učestvovali predstavnici Nezavisnog udruženja novinara Srbije, Udruženja novinara Srbije, Nezavisnog društva novinara Vojvodine, Asocijacije medija, Lokal presa, Asocijacije nezavisnih elektronskih medija, Asocijacije onlajn medija, RAB Srbija i Sindikata novinara Srbije.

S obzirom da je reč o važnom dokumentu za budući razvoj medijske scene u Srbiji, cilj je da u izradi strategije učestvuju sva relevantna novinarska i medijska udruženja, kako bi se zajedno došlo do najboljih rešenja u interesu medija i javnosti.

Ovo je bio prvi u nizu planiranih susreta predstavnika države i novinarskih i medijskih udruženja. Termin narednog sastanka biće naknadno dogovoren, piše u saopštenju.

Nema komentara.

Ostavi komentar