Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Dušanu Vujoviću uručena nagrada "Reformator godine"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

26. 01. 2018. Beograd

Izvor: Beta

Dušanu Vujoviću uručena nagrada "Reformator godine"

Ministru finansija Srbije Dušanu Vujoviću uručena je nagrada Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) "Reformator godine" za celokupan doprinos unapređenju poslovnog ambijenta.

Vujović je zaslužan što je podržao uvođenje poreskih olakšica za početnike u poslovanju, radio na izmenama Zakona o republičkim administrativnim taksama i izradi budućeg zakona o naknada, rečeno je prilikom uručenja nagrade u Skupštini Beograda.

Vujović je kazao da je sve to rezultat timskog rada i da još dosta treba da se uradi da bi u Srbiji bile bolje javne finansije i uslovi poslovanja.

Specijalno priznanje NALED-a za doprinos reformama dobila je pomoćnica ministra finansija Nataša Kovačević.

Nagradu za doprinos razvoju elektronske uprave na lokalnom nivou dobio je gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović, a na republičkom rukovodilac grupe za digitalnu agendu u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Milan Dobrijević. 

Priznanje NALED-a je dobio i direktor vladine Kancelarije za IT i elektronsku upravu Mihailo Jovanović, kao i dve novinarke za izveštavanje o ekonomskim reformama - Danijela Nišević iz "Blica" i urednica emisije "Talasanje" Radio Beograda Zorka Đukanović.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije