Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Narodna stranka u strateškom partnerstvu sa PSG i Đilasom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

25. 12. 2017. Beograd

Izvor: N1

Narodna stranka u strateškom partnerstvu sa PSG i Đilasom

Narodna stranka je sednici predsedništva donela odluku da stupi u strateško partnerstvo sa Pokretom slobodnih građana (PSG) i sa Draganom Đilasom, kao potencijalnim kandidatom za gradonačelnika na predstojećim izborima za Skupštinu grada Beograda.

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, ta odluka je doneta imajući u vidu potrebu da se formira snažno opoziciono jezgro, koje će moći da se suprotstavi “štetnoj, rušilačkoj i kleptomanskoj vlasti SNS-a u Beogradu”.

Predsedništvo je ovlastilo predsednika stranke Vuka Jeremića da dogovori programske i tehničke elemente partnerstva sa PSG i Draganom Đilasom.

"Narodna stranka smatra da zajednički ciljevi našeg opozicionog jezgra treba da budu ubrzan razvoj grada, pokretanje industrijske i trgovinske aktivnosti, uvođenje urbanističkog reda, unapređenje javnog prevoza, podizanje nivoa zdravstvenih usluga, prenamenu Beograda na vodi, jačanje socijalne zaštite i niži računi za građane, kao i nulta tolerancija prema kriminalu i korupciji", poručuje Narodna stranka u saopštenju.

Narodna stranka pozvala je i sve ostale, kako navode, iskrene opozicione aktere da im se pridruže.

Nema komentara.

Ostavi komentar