Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

10. 05. 2011. Izvor:B92

Autor: 2

Ublažena kazna Ceci

U emisiji "Insajder debata" portparol Republičkog tužilaštva Tomo Zorić izjavio da je prema Svetlani Ražnatović primenjen pravni institut ublažavanja kazne.

Glavni razlozi za to su što Ražnatovićeva nije ranije osuđivana, što je samohrana majka i zbog korektnog držanja tokom krivičnog postupka.

Da li je sporazum između tužilaštva i pevačice Svetlane Ražnatović napravljen u interesu države ili folk pevačice - to je bilo ključno pitanje emisije "Insajder uživo".

Podsetimo da je Viši sud u Beogradu prihvatio je sporazum tužilaštva i folk pevačice, prema kojem će Svetlana Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić služiti kaznu u kućnom pritvoru i uplatiti milion i po evra u budžet.

Ražnatovićeva je istovremeno sporazumom priznala da je protivpravno prisvojila oko 5 miliona evra. Postavlja se pitanje kako će se nadoknaditi šteta naneta Fudbalskom klubu Obilić, koji kao i ostali klubovi u Srbiji, pripada svim građanima.

Obilić odlučuje za sebe

Tužilaštvo ne može da utiče na fudbalski klub "Obilić" da upotebi svoje pravo i traži odštetu od bivše predsednice tog kluba, folk pevačice Svetlane Ražnatović, izjavio je portparol Republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić u emisiji "Insajder uživo".

On podseća da su predstavnici kluba odlučili da to pravo ne iskoriste, a tužilaštvo, kako je rekao, ne ulazi u razloge zbog kojih je takva odluka doneta.

uto

10.05.

2011.

Kole [neregistrovani] u 10:44

*ranje

Pravosuđe, ha ha ha

Odgovori

Ostavi komentar