Naslovna  |  Info  |  Srbija  |  Stefanović: Na beogradskim izborima može da pobedi ujedinjena opozicija sa Djilasom kao kandidatom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

05. 12. 2017. Beograd

Izvor: Beta

Stefanović: Na beogradskim izborima može da pobedi ujedinjena opozicija sa Djilasom kao kandidatom

Lider pokreta Levice Srbije Borko Stefanović ocenio je danas da jedinstvena lista opozicija sa Draganom Djilasom kao kandidatom za gradonačelnika ima mogućnosti da pobedi Srpsku naprednu stranku na predstojećim beogradskim izborima.

Stefanović je gostujući na Radio-televiziji Vojvodine kazao da je Dragan Djilas bio najbolji gradonačelnik Beograda i dodao da očekuje pobedu opozicije ukoliko nastupi jedinstveno i ukoliko se Djilas kandiduje.

"Veliki iskorak za opoziciju biće ako se ujedini i ako što više stranaka i pokreta ostavi svoju sujetu sa strane i reši da ponudi nešto drugo u odnosu na SNS, Sinišu Malog i Gorana Vesića", kazao je Stefanović.

Dodao je da je Dragan Djilas dva puta pobedio Aleksandra Vučića i da je siguran da će pobediti na beogradskim izborima ukoliko se kandiduje treći put.

"Ja nisam siguran da li će se kandidovati, ali sam siguran da smo mnogo bliže da ga pobedi i treći put ako se kandiduje, jer što bi naš narod rekao 'treća sreća'", rekao je Stefanović.

On je ocenio da trenutni "udarci" u opoziciji koriste samo Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci kao i da je siguran da će jedinstvena lista opozicije dovesti do pobede na izborima u Beogradu.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije