Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

14. 04. 2011. Izvor:B92

Autor: 2

FSS pokrenuo postupak protiv Save

Fudbalski savez pokrenuo disciplinski postupak protiv Save Miloševića zbog izjave u "Insajder debati".

FSS je kao odgovor na sve optužbe iznete u emisiji "Insajder debata", odlučio da pokrene disciplinski postupak protiv Save Miloševića zbog njegovih izjava u emisiji o tome da je stanje u srpskom fudbalu katastrofalno.

Gost u emisiji bio je i predsednik Tomislav Karadžić, koji je ignorisao brojne dokaze o neregularnostima u fudbalu i mnoštvo optužbi koje je Milošević tada izneo.

Umesto da odgovori na optužbe da kriminal i neregularnost i dalje prate događaje u srpskom fudbalu, Fudbalski savez Srbije odlučio je da pred disciplinske organe izvede Savu Miloševića i Bobana Dmitrovića koji na nepravilnosti poslednjih dana ukazuju.

Savo Milošević, koji je u emisiji "Insajder debata" optužio Savez za brojne nepravilnosti, kaže da ovim postupkom FSS ugrožava njegova osnovna ljudska prava.

"Ne znam zbog čega, osim da su bili uvređeni onim što sam rekao u 'Insajderu'. Očigledno je da imaju problema sa različitim mišljenjem i sa ovim pokušavaju da ugroze moju slobodu govora, pa ću ja podneti tužbu ukoliko se oni budu obratili nadležnim organima, tamo će ih čekati moja tužba za ugrožavanje slobode govora", najavljuje Milošević.

Podsetimo, u emisiji "Insajder debata" Karadžić je tvrdio da je u fudbalu u Srbiji sve u redu, dok je Milošević naveo da će se odreći cele svoje karijere ako je to tačno:

Osim postupka protiv Miloševića, FSS postupak pokreće i protiv Bobana Dmitrovića bivšeg fudbalera koji je javno izjavio da mu je traženo da igra nameštene mečeve.

Nema komentara.

Ostavi komentar