Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

03. 04. 2011. Izvor:B92

Autor: 2

Pozicioniranje stranaka

Zamenik premijera Ivica Dačić izjavio je da su različiti stavovi DS i G17 pozicioniranje stranaka pred izbore koji će "svakako biti u narednoj godini".

On je dodao da su različita mišljenja i nesuglasice su neka vrsta političke navike i da su zbog toga vlade u prethodnom periodu završile svoj mandat pre isteka roka.

"Nama se izbori bliže, a imajući u vidu da DS i G17 praktično imaju sličan izborni korpus, očigledno je da G17 plus želi da istakne različitost u odnosu na DS", kazao je Dačić za Tanjug.

Predsednik SPS i zamenik predsednika Vlade Srbije Ivica Dačić je dodao da Vlada funkcioniše na zdravijim osnovama posle rekonstrukcije i da je manje nesuglasica među njeni članovima.

"Ono što ja vidim kao loše je ta da takve nesuglasice pitanja ne bi trebalo da ugrožavaju rad vlade ili da narušavaju odnose unutar vladajuće koalicije. Normalno je da svaka stranka pokušava da gradi svoj politički identitet, ali je daleko od normalnog da to izgleda kao da su u pitanju stranke koje se nalaze na veoma različitim pozicijama u strukturi vlasti", rekao je Dačić.

Socijalistička partija Srbije danas održava sednicu Glavnog odbora na kojoj bi prema najavama trebalo da se završi konstituisanje organa stranke posle Kongresa.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije