Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

13. 10. 2010.

Policajac popio kafu s ministrom

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić pozdravio je u sredu reakciju policajca Saše Čordića...

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić pozdravio je u sredu reakciju policajca Saše Čordića tokom nereda koji su pratili nedeljnu Paradu ponosa i istakao da je u njegovom obraćanju jednom od huligana, sublimirana poruka svega što se dešavalo.

Dačić je popio kafu s policajcem koji je postao hit na "Jutjubu" i dobio svoje grupe na društvenim mrežama zbog snimka jednog gradjanina na kome se vidi kako jednom od huligana koji sedi na trotoaru objašnjava šta misli o neredima u gradu.

Čordiću, koji je pripadnik Policijske uprave Stari grad, Dačić i predstavnici više beogradskih i redakcija stranih medija uručili su simbolične poklone, kao i majicu na kojoj piše njegova rečenica jednom od huligana "Moj Beograd si došao da lomiš".

Dačić je Čordiću poručio da "to što je rekao ima mnogo veći efekat nego da je nekog udario", kao i da je time mnogo uradio za imidž srpskog policajca. Saša Čordić je zahvalio na simboličnim poklonima i istakao da je to priznanje svim policajcima, a povredjenim kolegama je poželeo brz i uspešan oporavak.

Nema komentara.

Ostavi komentar