Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Srbija

12. 10. 2010. Izvor:B92

Prekinut meč Italija - Srbija

Duel fudbalskih reprezentacija Italije i Srbije u Đenovi prekinut je u sedmom minutu nakon što su srpski navijači napravili niz incidenata na tribinama.

Utakmica koja je trebalo da počne u 20.50h startovala je sa više od pola sata kašnjenja zbog istog razloga, ali je posle samo sedam minuta meč definitvno prekinut.
Oba tima zajedno sa sudijama su izašli u predviđeno vreme na teren stadiona 'Luiđi Feraris', ali su se polse desetak minuta vratili u tunel.
Meč je odložen zbog toga što su navijači Srbije pravili incidente (sekli mrežu iza gola i palili baklje), a posle nekoliko minuta na teren su ušli i italijanski specijalci.

Tek nakon više od pola sata fudbaleri su ponovo izašli na teren i meč je počeo.

Igrači obe ekipe počeli su meč u jakom tempu, verovatno pod utiskom svega što se izdešavalo pred meč. Već u drugom minutu Rajković je zbog starta nad Maurijem dobio prvi žuti karon, a meč je ponovo prekinut u sedmom minutu nakon što je još nekoliko baklji uletelo na teren.

sre

13.10.

2010.

Verni slusalac [neregistrovani] u 02:11

Dokle?

Dokle ćemo predstavljati našu zemlju na ovakav način? Kada će pravosuđa da preduzme neki korak i pohapsi huligane koji haraju ulicama, kako Beograda tako i Srbije... Od danas koliko vidim ima naših i u Evropi. Idemo u Evropu definitivno, ali na skroz pogrešan način!!!!

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije