Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

26. 01. 2020. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93, RTS

Požarevac i ove godine domaćin etape „Trke kroz Srbiju“

Grad Požarevac će i ove godine biti domaćin jedne od etapa biciklističe „Trke kroz Srbiju“. Podsetimo da je prošle godine sam Požarevac bio cilj 59. „Trke kroz Srbiju“ i tada je pobedu odneo italijan Enrico Salvador.

Ovogodišnja ruta trke koja će će startovati iz Republike Srpske, iz Istočnog Sarajeva, preko Zlatibora, Požarevca, Beograda dok će cilj biti u Novom Sadu.

Novi Sad je prihvatio da bude domaćin Trke kroz Srbiju što nam je jako drago. Novi Sad je veliki grad, ima šta da ponudi kako turistima, tako i sportistima i mislim da će to biti jedan pravi spektakl u Novom Sadu", ističe Saša Gajičić, sportski direktor Trke kroz Srbiju. Zainteresovanost ekipa iz celog sveta za trku Kroz Srbiju je već sada ogromna.

"Do sada već imamo prijavljeno više od 35 ekipa, upravo veoma dobra realizacija trke kroz Srbiju prošle godine je doprinela da imamo jako veliki odziv ove godine, tako da ćemo imati privilegiju da od 35 ekipa izaberemo 25 ekipa koliko će startovati na našoj trci", dodaje Gajičić.

pon

27.01.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 10:47

Đon

Grad se raspada a Bane ima obraza i ne da ostavku

Odgovori
ned

26.01.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 12:07

opet

znači i ove godine biciklisti krive točkove.Kad budu izlazili iz grada onaj deo preko puta Bambija ima vrat da polome

Odgovori

Ostavi komentar