Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

10. 10. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Preko 1000 učesnika na uličnim trkama u Požarevcu

U centru Požarevca održane su 56. po redu ulične trke „Požarevac Grand Prix. Na ovogodišnjim trkama učastvovalo je preko 1000 takmičara.

Ovogodinšnji „Grand Prix“ je otvoren trkom predškolaca, da bi se posle njih takmičili i učenici osnovnih škola od 1. do 8 razreda. Takođe  ateltičari iz cele Srbije i inostranstva takmičili su se i u muškim i ženskim kategorijama omladinaca, juniora i seniora. Održana je i trka rekreativaca.

U juniorskoj konkurenciji titulu je osvojio Belmin Mrkanović, drugi kroz cilj je prošao Filim Nedeljković dok je treći bio Džemal Hasanović. U konkurenciji seniora prošlogodišnju titulu u Požarevcu uspeo je da odbrani Elzan Bibić. Drugi kroz cilj prošao je Osman Januzović dok je treći bio Kenijac Hilari Kiptum Majo Kimajo.

U konkurenciji juniorki prva kroz cilj je prošla Meira Mehmedović. Duga je bila Iva Maletić, dok je treće mesto osvojila Lenka Nikolić. U konkurenciji seniorki titulu u Požarevcu osvojila je Teodora Simović, drugo mesto Saima Murć dok je treća kroz cilj prošla Kenijka Kristina Mora Oigo.

Pored medalja i diploma osvajači prvih pet mesta u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji osvojili su i novčane nagrade.

Nema komentara.

Ostavi komentar