Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

11. 12. 2018.

Autor: N.Milić Izvor: Boom93

Priznanja za KK „Požarevac 92"

Za vikend, u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu , održan je završni turnir Srpske karate Unije pod nazivom „Trofej Unije 2018“. Članovi Karate klub „Požarevac 92“ su tokom ovog događaja dobili mnoga priznanja.

Na samom takmičenju obeležena su jubileji, 50 godina postojanja Karate kluba „Novi Beograd“ i 20 godina uspešnog rada Srpske karate Unije. Tom prilikom, pred velikim brojem zvanica, klubova i takmičara uručena su priznanja svima koji su ostavili trag u radu ova dva uspešna sportska udruženja. Pored toga, proglašeni su i najuspešniji klubovi i pojedinici  Srpske karate Unije za 2018. godinu. 

Branislav Dmitrović, sportski direktor Srpske karate Unije, dobio je priznanje za značajan doprinos u radu i razvoju organizacije, a pored ovog priznanja uručeno mu je i prestižno zvanje u karateu – 5. dan.

Karate klub „Požarevac 92“ je proglašen za najuspešniji klub Unije u 2018. Godine, dok su Ana Avdalović, David Nešić, Petar Avdalović, Miljana Paunović, Marta Stefanović, Luka Gomiršek i Aleksandar Antanasijević proglašeni za najuspešnije pojedince Srpske karate Unije u svojim zrastnim kategorijama.

Nakon proglašenja najuspešnijih klubova i takmičera počeo je i turnirski deo. U generalnom plasmanu završnog turnira, 1. mesto u generalnom plasmanu osvojili su karatisti iz Požarevca. Drugo mesto pripalo je selekciji Makedonije, dok je 3. mesto osvojila ekipa „Lotos“ iz Smedereva.

Nema komentara.

Ostavi komentar