Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

09. 07. 2018. Požarevac

Autor: M.Veljković Izvor: Boom93

Održan drugi konjički trkački dan

U subotu 7. jula na Gradskom hipodromu održan je drugi trkački dan u ovoj godini. Na 2 galopske i 4 kasačke trke učestvovalo je 52 takmičarska grla.

U prvoj kasačkoj trci dana „Resava“ pobedu je odnelo grlo „ Golden“. Drugi kroz cilj prošao je „Topčider“ dok su treće i četvrto mesto osvojila grla „Mosaique Mar“ i „Hungaria Oaks“

U prvoj galopskoj trci dana „Knez Mihalo“ pobedilo je grlo „Corona Bas“. Drugo grlo koje je  prošlo kroz cilj je „Pour Tui“, a treće i četvrto mesto osvojila su grla  “Livija“ i „Senna Santinno“.

U kasačkoj trci „Mlava“ koja je vožena 1600 metara prvo mesto osvojilo je grlo „Ragi Cocks“, dok je drugo mesto osvojilo grlo „Claire de Lune“. Treće mesto osvojilo je grlo „Son of the Road“ dok je četvrto mesto osvojilo grlo „Varanno“

U galopskoj trci „Memorijal Petra Uroševića“ pobedu je odnelo grlo „Atos“ dok je drugi kroz cilj prošlo grlo „Iskra“. Treće mesto osvojilo grlo „Lucy Miner“ dok je četvrto mesto osvojilo grlo „Paton Sur“.

Poslednja trka dana bila je kasačka trka „Dunav“. Pobedu je odnelo grlo „Quick Viervil“ , drugo mesto osvojilo je grlo „Rite Key“ dok su treće i četvrto mesto osvojila grla „Super Bull“ i „Brume d’Or“.

Sledeći trkački dan je početkom avugusta.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije