Naslovna  |  Info  |  Sport  |  Vežbači Gimnastičkog kluba “Zvezda” odlični u novoj sezoni
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

23. 11. 2017. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93, GK "Zvezda"

Vežbači Gimnastičkog kluba “Zvezda” odlični u novoj sezoni

Vežbači Gimnastičkog kluba “Zvezda” odlično su počeli novu sezonu.

Na održanom 2. kolu Centralne Srbije u C programu takmičarke GK “Zvezda” su  u 2 kategorije, najmlađe pionirke i mlađe pionirke ostvarile dobre rezultate. Ekipu najmlađih pionirki  su činile : Tamara Popović, Nevena Mitić i Karolina Trifunović. One su  osvojile ekipno 13 mesto. Tim mlađih pionirki činile su: Jelena Nikolić, Elena Ilić, Aleksandra Antanasijević, Anastasija Simonović i Jana Petković. One sun a ovom takmičenju  osvojile ekipno 4 mesto.

U 2. kolu Pionirske Lige Srbije u muškoj sportskoj gimnastici koja se održalo u Kostolcu nastupila su 3 takmičara iz GK "Zvezda".  Vasilije Arsić  je osvojio 4 mesto, Ilija Spasić 12 mesto dok Viktor Ninić bio 21.   Vežbači “Zvezde” ekipno su osvojili 4 mesto. Sa tog takmičanja vežbači sa najboljim ocenama plasirali su se za finale po spravama koje je održano u Novom Sadu 18.novembra. Na njega su se plasirali i takmičari GK “Zvezda”  Vasilije Arsić i Ilija Spasić. Na preskoku je Vasilije Arsić osvojioo zlatnu medalju i prvo mesto, dok je na parteru bio 3 mesto i osvojio bronzu, Ilija Spasić je na svim spravama u kojima se plasirao zauzeo 7 poziciju.

U Kostolcu održano je i 2. kolo Regionalne Pionirske lige u ženskoj sportskoj gimnastici. Najmlađe takmičarke GK “Zvezda” su u I selekciji, pored velike konkurencije osvojile u srebro i drugo mesto u ekipnom plasmanu. Ekipu su činile: Nataša Mitić, pojedinačno 4 mesto, Đurđa Marković, pojedinačno 5 mesto, Lara Pavlović i Ljubica Aćimović.

U drugoj selekciji GK “Zvezda” predstavljala je Lana Đurić koja je ostvarila takođe zapažene rezultate u svom prvom izvođenju u težoj kategoriji.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije