Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

14. 06. 2017. Požarevac

Izvor: SAAF

Pastuvi poraženi za kraj sezone

U poslednjem kolu Druge lige u američkom fudbalu ekipa Pastuva je poražena sa 46:7 od ekipe Jagodina "Black Hornets"

Kako su i počeli, tako su i okončali sezonu – suvereno i ubedljivo, pa je plasman jagodinske ekipe u prvi rang takmičenja nedvosmisleno zaslužan.

Ni u poslednjem kolu protiv ekipe nije bilo drugačije, te su Stršljeni time samo potvrdili svoj ranije izboreni status. Kako pojašnjava Miloš Stanojlović, potpredsednik Black Hornetsa, rad s mladima se isplatio, te u narednom periodu očekuju samo dalje napredovanje na svim nivoima.

"Dominantna sezona, rad s mlađm selekcijama se isplatio, retko gde u Evropi je bilo slične senzacije. Uveliko se već spremamo za Prvu ligu, imaćemo ozbiljnu podršku na svim nivoima. Ako se ovim tempom nastavi, može biti samo bolje. Za nas se već čulo, najposećeniji smo profil na sajtovima Europlayers i Podyum. Biće zanimljivo svakako" kazao je Stanojlović.

Kvoterbek Rajan Pahos i LB/RB Samjuel Ogunlana predvodili su jagodinsku ekipu do pobede, a raznovrsnost igre u napadu iskazali su i trčanjem i pas-igrom. Mladi hvatači Srećković i Pavlović našli su se na pravom mestu, pa je Pahosovih 240 prebačenih jardi uspešno materijalizovano.

I pored ovog poraza ekipa Pastuva iz Požarevca izborila je opstanak u Drugoj ligi američkog fudbala.

Nema komentara.

Ostavi komentar