Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

07. 06. 2017. Požarevac

Izvor: KK Požarevac 92

Požarevački karatisti osvojili 54 medalje

U nedelju 4 juna, u dvorani Sportskog Centra „Ibar“ u Kraljevu, održano je Otvoreno Prvenstvo Srbije u karateu u organizaciji Srpske karate Unije i Šotokan karate Federacije.

Na ovom takmičenju učešće je uzelo 27 klubova, dok je Karate Klub „Požarevac 92“ predstavljala ekipa od 39 takmičara gotovo svih uzrastnih kategorija. Požarevački karatisti su apsolutno dominirali na Prvenstvu  ukupno osvojivši 18 zlatnih, 15 srebrnih i 21 bronzanu medalju. U generalnom plasmanu Požarevljani su zauzeli  drugo mesto iza sjajne ekipe domaćina turnira, Karate Kluba „Sa – ta – mi “ iz Kraljeva i ispred odličnog trećeplasiranog Karate Kluba „Novi Pazar“.

Kako kažu KK Požarevac 92 fantastična energija, međusobna podrška i maksimalni angažman  svih članova požarevačke ekpedicije od takmičara, preko trenera do roditelja, napravila je atmosferu u kojoj su gotovo svi takmičari davali svoj maksimum shodno svojijm mogućnostima.

U klubu su zadovljni  nastupom najmlađih takmičara u katama, pogotovo što su deca došla do odličnih rezultata nakon velikog broja obavljenih  redovnih, ali i dodatnih treninga, što im je jasno ukazalo da se do cilja dolazi samo ozbiljnim i istrajnim radom.

Odličan nastup su imali i juniori i seniori koje 24. i 25. juna očekuje Svetsko WKC Prvenstvo u Beogradu.

OSVAJAČI MEDALJA

Zlatne medalje osvojili su:

Kihon: Marko Nikolić

Kate: Ognjen Stokić, Petar Avdalović, David Nešić, Jelena Velimirović i Nemanja Cvijović.

Borbe: Dejana Adamović, Marko Perić u teškoj i apsolutnoj kategoriji, Filip Vladić u teškoj i apsolutnoj kategoriji, Milan Grujić, Julija Ristić, Marko Mladenović, Ekipa kadeta, Ekipa juniora, Ekipa Seniora i Ekipa Kadetkinja.

Srebrne medalje osvojili su:

Kate: Ana Avdalović, Ilija Nikolić,  Luka Šivčić i  Ljubica Lalović. 

Borbe: Miljana Paunović u teškoj i apsolutnoj kategoriji, Dejana Adamović, Boris Gomiršek u srednjoj i apsolutnoj kategoriji, Milan Lukić u lakoj i apsolutnoj kategoriji, Julija Ristić, Aleksandar Ledenčan, Ekipa Pionira i Ekipa Juniora.

Bronzane medalje osvojili su:

Kate: Miloš Stojanović, Ilija Nikolić,  Ognjen Brajković, Marija Radisavljević, Pavle Glušica, Nemanja Jablanović, Anita Jablanović, Jelena Miletić, Monika Cojkić, Luka Cojkić i Mihajlo Nikić

Borbe: Nemanja Čarapić, Jovan Jovanović, Aleksandar Antanasijević, Veljko Lođinović u u srednjoj i apsolutnoj kategoriji, Milan Grujić, Luka Matijević u lakoj i apsolutnoj kategoriji, Matija Joković i Petar Baralov.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije