Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Sport

29. 05. 2012.

Autor: 1

U sredu Dan izazova

U Srbiji će u sredu biti održan Međunarodni dan izazova. Suparnik Požarevca ove godine je Vrnjačka Banja.

Dan izazova (Challenge day) je najznačajnija manifestacija čiju realizaciju koordinira TAFISA – Svetska asocijacija sporta za sve.

Cilj ove akcije je animacija i motivacija što većeg broja građana radi njihovog uključivanja u rekreativne aktivnosti sa sportskim i kulturnim sadržajima kroz igru, druženje i zabavu.

Dan izazova angažuje sve građane bez obzira na pol, uzrast, nivo fizičkih i funkcionalnih sposobnosti ili socijalnog statusa.

Suština programa je međusobno nadmetanje dva, žrebom izabrana grada iz iste kategorije, koji će korišćenjem najraznovrsnijih sportsko-rekreativnih sadržaja, biti uspešniji u iniciranju i pokretanju što većeg broja građana na vežbanje i druge oblike fizičke aktivnosti.

Minimalni zadatak u okviru Dana izazova je da se svaki građanin bavi određenim sportsko-rekreativnim sadržajem u trajanju od najmanje 15 minuta.

Suparnik grada Požarevca u ovogodišnjem danu izazova je Vrnjačka Banja.

uto

29.05.

2012.

KUKU NAMA [neregistrovani] u 20:05

PROGNOZA

Tesko da ce ovaj mali mucavi i smotani to organizovati kao sto je prosle godine ona mala Davorinka( koja mi se uzgred,nista vise ne svidja,ali je nazalost pokazala da je sposobna i htela da se dokazuje pa su je demokrate na vreme uklonile iz politike) ali ako opet budemo drugo mesto svaka nam cast.Prosle godine je bilo najbolje mesanje Vukice,Mikija i ostalih iz opstine sa malom politicarkom u centru - glavna vest na Dugici.Prognoze su - pa nema ko da mesa sada,mogu novi kadrovke iz vrha DS-a ako im GORAN DOZVOLI I NE SMENI IH DO SUTRA.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije