Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

05. 12. 2011.

Autor: 1

Taksisti se žalili na "konkurenciju"

Požarevačka taksi udruženja prijavila su saobraćajnoj inspekciji firmu koja taksi usluge po gradu navodno naplaćuje po znatno nižoj ceni koja iznosi 100 dinara. Inspekcija je u saradnji sa komunalnom policijom danas otkrila vozača i privremeno isključila vozilo iz saobraćaja.

U saobraćajnoj inspekciji radiju Boom 93 su rekli da pomenuta firma ima jedno iznajmljeno vozilo i da navodno pruža rent-a-kar usluge uz iznajmljivanje vozača. Od vlasnika je zatražena dokumentacija o preduzeću, kako bi se utvrdilo da li je delatnost kojom se bavi dozvoljena. Nakon toga, kažu,  biće preduzete odgovarajuće mere.

Vozilo koje je navodno prevozilo klijente po znatno nižim cenama od registrovanih taksi udruženja nema bilo kakvu oznaku, a danas je otkriveno pozivom na mobilni telefon.

pon

05.12.

2011.

bojancos [neregistrovani] u 19:02

Taxi najskuplji u Srbiji !!

Pozarevac ima najskuplji taksi prevoz u Srbiji.Monopol koji je napravljen u saradnji sa gradskim vlastima je cista pljacka gradjana Pozarevca.
Dati 250 dinara za relaciju od 2 km je mnogo,Koliko 2 km kosta u gradovima velicine poput Pozarevca ???

Odgovori
pon

05.12.

2011.

Komunalac [neregistrovani] u 16:33

A sta sa ostalima koji rade na slican nacin

Ovo je smesno i zalosno! Komunalci kao efikasni, a ne reaguju na one taksi derace kod autobuske stanice. Prave se blesavi za 20 drugih stvari u gradu. Imaju dve svercerske radnje sa slatkisima u Lole Ribara. divlje prodavce knjiga u Tabacnici, zurku u sportskom centru potpuno na divlje organizovanu, kafice i klubove koji nas ubijaju preglasnom muzikom i koji ne izdaju racune i rade duze od dozvoljenog radnog vremena.Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije