Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

05. 10. 2011.

Autor: 1

Krivična prijava protiv bivšeg direktora Vodovoda

Požarevačka policija je podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora Vodovoda Aleksandra I. zbog osnovane sumnje da je izvršio zloupotrebu službenog položaja.

On je 2009.godine bez sprovedene javne nabavke sa podizvođačem, preduzećem 28.juni iz Smedereva zaključio ugovor za izgradnju kišne i fekalne kanalizacije u ulici Đure Đakovića u Požarevcu.

Aleksandar I. je to uradio nedelju dana nakon što je investitor, preduzeće DIS Krnjevo  nabavilo materijal i počelo radove.

Na ovaj način je firma iz Smedereva ostvarila imovinsku korist nešto veču od 3 miliona dinara.

sre

19.10.

2011.

Admin Admin u 20:25

Re: DEMOKRATSKA CENZURA

Boom 93
Kucanje velikim slovima na internetu je vikanje! Molimo Vas koristite mala slova. Hvala

Odgovori
sre

19.10.

2011.

Sany [neregistrovani] u 19:11

Otkaz!!!!

Zasto sada ne objavite vest, da je bivsi direktor JKP "Vodovod i kanalizacija", Aleksandar Ilic dobio otkaz????

Odgovori
pet

07.10.

2011.

Person [neregistrovani] u 06:40

DEMOKRATSKA CENZURA

Zasto ne objavljujete se komentare,pa i moj na temuu vodovodu koji sam vam poslao pre neki dan???????

Odgovori
čet

06.10.

2011.

Firevac [neregistrovani] u 11:00

Ma daj

Sve se plasim "postenih" direktora javnih preduzeca u Pozarevcu a i u Srbiji. Znam samo da privatna firma iz Pozarevca koja prozivodi prirubnice (ono sto satavlja cevi za vodovod za neupucene) nije mogla u zivotu da uzme posao firmama iz Beograda i ako je postojala dobra razlika u ceni i kvalitetu. Izvesni xxx iz vodovoda, nije bio uopste zainteresovan za uporedjivanje cena od trenutnog dobavljaca i firme iz Pozarevca jer boze moj, nije bitna cena prirubnica jer to su drzavne pare... To je delic samo, TAKO DA NEMOJTE O POSTENJU MOLIM VAS!

Odgovori
sre

05.10.

2011.

Asterix [neregistrovani] u 19:01

Bruka !!!

Ova prijava je i glupost i sramota

Odgovori
sre

05.10.

2011.

Aleksandar Ilić [neregistrovani] u 17:43

Re: Sve je moguce...

Gospodine Dragane, ja sam ovaj posao uradio tako da se ne desi ponovo OMV. Investitor mi je doneo projekte koji su bili uvod u isti postupak kao što ste sami konstatovali kod OMV-a.Na osnovu onoga ko je radio dokumentaciju bilo mi je jasno šta se sprema te sam to sprečio time što će taj posao uraditi JKP a podizvođača sam uveo u posao da bih stigao da završim na vreme, pritom iskreno oduševljen činjenicom da će isti zaposliti 100 naše dece u megamarketu. Dakle, verovatno sam nekome stao na nogu pa ga to prilično zabolelo....

Odgovori
sre

05.10.

2011.

Dragan [neregistrovani] u 15:00

Sve je moguce...

Gospodine Iliću, ne poznajem Vas ali mislim da cete shvatiti kao i ostali gradjani sta se u nasoj drzavi radi, pa nemojte mnogo obrazlagati vas rad - pokusajte da se ne nervirate i dokazete sve na sudu. Sta se radilo i kako znaju svi oni kojima je poznato kako i na koji nacin se OMV pumpa u istoj ulici u Pozarevcu prikljucila na vodovod i radila bez dozvole. Niko nije mogao da je spreci. Zasto - odgovor se krije ''tamo negde'' :)

Odgovori
sre

05.10.

2011.

Aleksandar Ilić, bivši direktor JKP VIK, lično [neregistrovani] u 11:27

Potpuno pogrešna "meta"

Ovo je politički motivisano i posledica je moje obrazložene ostavke na poslovima direktora JKP VIK i ostavke na članstvo u DS. Ovde se radi o postupku koga ću veoma lako na sudu oboriti ali ću veoma budno pratiti ono što će se, ili što se neće preduzeti za aktivnosti koje vodi sadašnji menadžment JKP.
Cifre sa kojima se ovde barata nisu zarada preduzeća 28.Juni već je ukupno uplaćena suma u kojoj su sadržani svi troškovi radne snage i mehanizacije podizvođača kao i kompletna količina šljunka. Napominjem da se radi o novcu kompanije DIS a ne novcu iz budžeta i da je naplaćeno sve ono što je izvedeno i od strane nadzora overeno.
Nikakvu štetu, već korist je JKP od ovoga imala a ako neko misli da sam ja morao kao direktor JKP da pitam tužilaštvo da li smem da uvedem podizvođača onda se ja izvinjavam.....nisam za to znao.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije