Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  JKP “Vodovod I kanalizacija”: Zbog velike potrošnje vode apelujemo građane na racionalno korišćenje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

21. 03. 2020. Požarevac

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija", Štab za vanredne situacije Požarevac

JKP “Vodovod I kanalizacija”: Zbog velike potrošnje vode apelujemo građane na racionalno korišćenje

JKP “Vodovod I kanalizacija” obaveštava da je u prethodna dva dana došlo do velikog povećanja potrošnje vode kao i nenamensko korišćenje vode od strane korisnika za pranje ulica, trotoara, dvorišta i drugih betonskih površina. Pijaćom vodom bez dodatnih dezinfekcionih sredstava, ne postiže se nikakva efekat dezifekcije navedenih površina.

Iz ovog javnog preduzeća ovom prilikom apeluju na sve savesne građane da racionalno koriste pijaću vodu, kako se ne bi stvorila problematika oko vodosnabdevanja. Takođe, svako nenamensko trošenje pijaće vode možete prijaviti na brojeve kol centra Štaba za vanredne situacije grada Požarevca za pomoć starim licima: 061/173-8169; 061/170-5907; 061/657-1451; 061/173-8185 (za Gradsku opštinu Кostolac).

Takođe iz ovog preduzeća napominju da je potrebno što hitnije preduzeti odgovarajuće mere zbog nenamenskog trošenja vode, čime bi  izbegli problem mogućeg poremećaja rada vodoizvorišta i proizvodnje dovoljne količine zdrave pijaće vode.      

Nema komentara.

Ostavi komentar