Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

05. 02. 2020. Kostolac

Izvor: Gradska Opština Kostolac

Počelo zimsko održavanje putne infrastrukture

Na teritoriji Gradske opštine Кostolac započeti su radovi zimskog održavanja ulica, saobraćajnica, lokalnih i nekategorisanih puteva i drugih javnih površina za sezonu 2019-2020. godina. Opredeljena budžetska sredstva za ovu svrhu su 13.353.052,80 dinara, a izvođač radova je „Neimar put“ doo iz Salakovca.

Prema rečima Milana Đalovića, člana Veća Gradske opštine Кostolac, do sada je izvršena sanacija putne infrastrukture u pojedinim naseljima Кostolca. Izvršeno je formiranje levih i desnih bankina na potezima ulica Jovana Dučića i u drugom delu Homoljske ulice, kao i u naselju Кolište, Didino selo i naselju Кanal.Кako navodi gospodin Đalović, predviđena je nabavka hladne asfaltne mase za sanacije udarnih rupa na asfaltnoj infrastrukturi. Pored sanacije putne infrastrukture u pomenutim naseljima, vrše se i sanacije kolovoznih puteva po zahtevima građana.

čet

06.02.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 07:56

Ringelsan

sreća nema snega,inače bi se iznenadili

Odgovori
sre

05.02.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 12:15

dokle više

pa pogledajte kakvi su nam putevi,koji su arsini da jedan te isti stalno dobija posao a ne radi ga kako treba

Odgovori
sre

05.02.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 11:30

Zimsko ili post zimsko?

Lepa para nema sta, samo je pitanje koji su poslovi....snega nigde i soli negde da bi se opravdale udarne rupe od stajacih voda usled otapanja snega ?

Odgovori

Ostavi komentar