Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

28. 01. 2020. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Podela paketića za mališane koji pohađaju vrtić

Danas od 16 časova u Hali sportova u Požarevcu, Predškolska ustanova „Ljubica Vrebalov“ organizovaće podelu poklon paketića za mališane koji pohađaju vrtiće Pčelica, Bambi, Duško Radović, Lane, Bubamara, kao i za one koji pohađaju predškolsko pripremne programe u selima.

Kako je ranije najavila direktorka ustanove Tanja Lončar, pored današnje podele biće još jedna 30. januara kada će svoje paketiće dobiti deca koja idu u vrtiće Neven, Danica Radosavljević, Leptirić, Sunašce i Poletarac, dok će u Kostolcu podela paketića biti organizovana 31. januara za decu koja pohađaju vrtić Majski cvet, kao i predškolsko pripremni program u selima koja pripadaju ovoj opštini. 

Podsetimo, Predškolska ustanova “Ljubica Vrebalov” raspisala je predškolska ustanova javila se samo jedna firma „Pertini Tojs“ iz Beograda koja je ponudila cenu od 5.998.248 dinara za nabavku igračaka. Ova cena je tek za 1.752 dinara niža od procenjene vrednosti u dokumentaciji. 

Inače, u javnoj nabavci je bio tačno preciziran opis 4 vrste igračaka, odnosno modela koje vrtić namerava da kupi. 

Tako se za dečake do 3 godine starosti nabavlja 345 komada igračke „Traktor utovarivač“, a za devojčice do 3 godine, 299 komada igračke „Kolica za lutku“. Dečaci od 4 do 7 godina bi trebalo da dobiju „Fast and Furious stazu“ za automobilčiće (772 komada), a devojčice od 4 do 7 godina „Barbi lutku vilu“ (786 komada). 

Ukupno se nabavlja 2202 komada ovih igračaka.

 

uto

28.01.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 21:07

Bravo

A vi draga deco koja ste visak za vrtice jer nema dovoljno mesta ili moraju vasi roditelji placati privatne vrtice za vas nista.Vi ste duplo kaznjeni.Na zalost ovo se odnosi i na mog unuka ali ja sam nemocan da ista promenim.

Odgovori
uto

28.01.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 17:18

Sve na vreme...

Kanda su naši prestavnici vlasti rešili da nauče kako se budžet troši i preko 90%, pa od početka godine troše novce, ili, se spremaju za izbore pa vabe glasačko tel(e)o poklonima.

Odgovori

Ostavi komentar