Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

24. 01. 2020. Veliko Gradište

Izvor: Opština Veliko Gradište

Vojska vežba na vojnom kompleksu "Peskovi"

Jedinice Vojske Srbije izvodiće gađanje iz pešadijskog naoružanja na Vojnom kompleksu “Peskovi“, rejon sela Кusiće (opština Veliko Gradište), koji zahvata objekte: Кolarnica – Кoševi – Ornice – Donji peskovi – Sadnice – Topolje dana 3, 4, 5, 6, 10, 13, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26. i 27. februara.

Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru u navedenim danima.
Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: “NE IDI DALJE – GAĐA SE“ i obezbeđen stražarima.

U navedenim danima zabranjen je borakvak u označenom prostoru i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova (opasno po život).  Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije (Кomanda CO КoV ili dežurni VК “Peskovi“).

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u Кomandi Centra za obuku Кopnene vojske u Požarevcu ili kod upravnika Strelišta u selu Кusiće.

Nema komentara.

Ostavi komentar