Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

15. 01. 2020. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Građani razgovarali sa načelnikom Gradske uprave

Praksa prijema građana kod načelnika Gradske uprave nastavljena je i u ovoj godini, a danas je načelnik Aleksandar Simonović razgovarao sa desetoro građana o problemima koji ih muče, a koji su u prethodnom periodu podneli zahteve za razgovor.

Kako je rekao načelnik, teme o kojima se razgovara sa građanima se uglavnom odnose na komunalna pitanja, legalizaciju objekata, besplatne pravne pomoći, kao i na poslove koji se odnose na inspekcijske službe.

„U toku razgovora sa njima nastojaćemo da im pomognemo i pružimo potrebne informacije, a ukoliko se njihova pitanja odnose na poslove koji nisu u nadležnosti Gradske uprave, uputićemo ih na nadležne organe, jer su im često potrebne samo neke informacije ili da ih povežemo sa određenim službama“, istakao je Simonović.

On je dodao da građani i dalje mogu da podnose zahteve za razgovor sa njim u kancelariji broj 9, a razgovori će i u narednom periodu biti zakazani u zavisnosti od broja podnetih zahteva.

Naglasio je da kada su u pitanju razgovori koji su ranije obavljeni sa građanima, veći deo problema i potreba građana je rešen.

sre

15.01.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 14:42

Asfalt

A ovo krpljenje i asfaltiranje to vas ne zanima, znam imate interesa od asfaltna mafije. Ono je strasno a još strašnije što to plaćate

Odgovori

Ostavi komentar