Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 12. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Ovi putevi bi trebalo da se srede, možda pre proleća

Grad Požarevac pred sam početak zime raspisuje javnu nabavku za uređenje atarskih puteva. Posao na uređenju 4 atarska puta ukupne dužine 2,6 kilometara procenjen je na blizu 6,3 miliona dinara.

Trebalo bi da budu uređeni putevi na području Poljane, Prugova, Lučice i Požarevca.

Javna nabavka je podeljena na četiri partije.

U Poljani je predviđeno uređenje 500 metara poljskog puta iz smera seoske deponije do protivgradne odbrane, a procenjena vrednost radova je 1,5 miliona dinara.

U Prugovu je predviđeno uređenje 500 metara glavnog atarskog puta od sela prema Velikoj Moravi, a procenjena vrednost radova je 714.000 dinara.

U Lučici bi trebalo da se uredi atarski put pod oznakom PUT 1, dužine 600 metara, a po procenjenoj ceni od oko 2 miliona dinara.

U Požarevcu bi trebalo da se radi uređenje jednog kilometra poljskog puta od Crvenog krsta prema Mogili trebalo 2,1 milion dinara, po procenjenoj vrednosti od blizu 2,1 milion dinara.

Rok za izvođenje radova za sve puteve partije je 30 radnih dana, a garantni rok za izvedene radove ne može biti kraći od 2 godine od dana zapisničke primopredaje radova.

Okončanje javne nabavke očekuje se u januaru naredne godine.

ned

15.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 03:15

Re: Busije

A kao ostali krpeš je dobar. Ono kad je novo odmah ne valja. Talasast i neravno odmah po zavrsetku radova.

Odgovori
sub

14.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 23:10

Kosovski boj

Nemojte samo da ih sredjujete kao u Kosovskoj ulici!!! Napravili su tolika ispupcenja, kao da se vozim po seoskom putu(da ne kazem kao po Vesicevoj kaldrmi), sav sam poskakivao po autu. Kako vama odgovornim u opstini takve stvari ne smetaju??? Koji su vasi kriterijumi dobrog i kvalitetnog??? Kako ste asfaltirali potez od Tempa do Metroa, da li ste vi normalni, da li Vi prodjete tim putem, gde je saobracajna policija da utvrdi da one rupe nisu bezbedene??? Kada cete poceti da radite svoj posao na valjan i kvalitetan nacin???

Odgovori
sub

14.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 12:21

Re: Cane Babović

a koga da šalju,razrađena šema.Bacite asfalt nabijte ga nogama,ne bojte se reklamaciju nećete dobiti.Platićemo vam tri puta skuplje talimo se svi a korisnici neka polome noge i kola.Navedite mi jednu ulicu jedan primer u zadnjih 20 godina koja je posle asfaltiranja krpeša koji ne valja ništa rađena ponovo.Eto tradicija se nastavlja.Asfaltna mafija sa političarima hara.Nedaj bože da pošaljete uzorak na građevinski fakultet,studenti bi se smejali.Da je drugačije putevi novi i stari sa zakrpama bi bili drugačiji

Odgovori
sub

14.12.

2019.

Gra?anin Propale Mesne Zajednice [neregistrovani] u 06:49

android

Da li vas nije vise sramota. Udjite u ulicu CARA DUSANA kod MADONE diskoteke. Uradjena kanalizacija do pola, kaze se nema pad, ulica raskopana, blatiste, deci stavljamo kese na nogama pa kod Madone skidamo da ne bi isprljali patike za skolu. STA RADITE LJUDI, SREDJUJETE ATARSKE PUTEVE, NIKADA NISMO IMALI ASFALTA U ULICU! Predsednik mesne zajednice ne moze da nam obezbedi ni rizlu, mnogi ga zvali, kaze posle glasanja dace otkaz, niko ga ne slusa kaze, udara na zid kada pita za nasu ulicu. Da li je ovo realno da u 21veku nemamo, kanalizaciju, asfalt, toplifikaciju a vi sredjute ATARSKE puteve. ULUCA CARA DUSANA NECE DA NIKADA ZA VAS VISE DA GLASA A I OKOLNE ULICE NA PERIFERIJI, MI ZA VAS NE POSTOJIMO A NI VISE ZA NAS. Ona BLEDA UVLAKA STO OBECAVAO I SLAO VOJNIKE DA GATA DA GLASAMO, VIDECE KAKVE CE SADA REZULTATE DA IMA.NIKADA VISE ZA VAS, OVO JE SRAMOTA!!! PONIZAVATE NAS DA NI RIZLU NECETE POSUTI, SRAMOTA!!!

Odgovori
pet

13.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 19:43

Busije

Sredite i nas, gori smo od atarskog puta. Samo nemojte ove vase ljubimce da nam šaljete. Nemaju pojma

Odgovori

Ostavi komentar