Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 12. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Grad Požarevac ugostio direktore Predškolskih ustanova Srbije

U gradskom zdanju grada Požarevca održana je osnivačka skupština Udruženja direktora Predškolskih ustanova Srbije.

Direktorka požarevačke Predškolske ustanove, Tanja Lončar je istakla da je saradnja između ustanova namenjenih najmlađima kao i međusobno učenje i pomaganja, neophodno kako bi se odgovorilo na izazove sa kojima se ove ustanove suočavaju.

Kako je gradonačelnik Bane Spasović naveo, grad Požarevac je u toku ove i prethodne dve godine uložio značajna sredstva za sređivanje i opremanje objekata u kojima borave najmlađi sugrađani.

„Uloženo je 18 miliona dinara u sanaciju i adaptaciju mokrih čvorova, kao i 2,5 miliona za postavljanje stolarije ugradnju laminata. Takođe, tu su projekti sanacije krovova, zatim instalacije grejanja u vrednosti od 52 miliona dinara, kao i oko 3 miliona dinara kojim je kupljen nameštaj za opremanje dva objekta“, rekao je Spasović.

Podsetimo, Predškolska ustanova „Ljubica Vrebalov“ u Požarevcu u svom sastavu ima 11 objekata sa preko 2100 mališana, od toga 78 grupa čine mališani na celodnevnom boravku i 25 grupa pripremnog predškolskog programa u gradu i seoskim naseljima i preko 300 zaposlenih.

čet

12.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 21:35

drugarice

koje imaju člansku kartu

Odgovori
čet

12.12.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:43

Savrseno

Sve je savrseno sto radi ova vlast u Pozarevcu a pogotovu sto radi partijska komesarka Tanja Loncar pa posto vise neznaju sta ce ona i njen sef odlucili da osnuju udruzenje direktora Predskolskih ustanova Srbije. Bravo za direktorku. Savrsena

Odgovori

Ostavi komentar