Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Policijskoj stanici Veliko Gradište uručena oprema za bezbednost u saobraćaju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

09. 12. 2019. Veliko Gradište

Izvor: Opština Veliko Gradište

Policijskoj stanici Veliko Gradište uručena oprema za bezbednost u saobraćaju

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, i njegov zamenik, Slađan Marković, primili su danas pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, načelnika Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave Požarevac, potpukovnika Dragana Ristića, načelnika Policijske stanice Veliko Gradište, Darka Pajkića, i komandira PS, Nikolu Mitrovića, i tom prilikom im uručili saobraćajnu opremu neophodnu za rad ove službe.

“Кao i svake godine, opština je izdvojila sredstva za opremu iz programa Saveta za bezbednost u saobraćaju kako bismo sprečili neželjene situacije. Ova sredstva su skromna, ali značajna za bezbednost saobraćaja. Saradnja sa policijom je na visokom nivou i ovom prilikom im zahvaljujem. Zadovoljni smo situacijom i nastavićemo i dalje da pomažemo, a namera nam je da kroz edukaciju i kaznenu politiku smanjimo broj nezgoda. Takođe, u planu je otvaranje poligona i nabavka opreme za decu.“, istakao je predsednik Milić.

Policijskoj stanici je uručena standardizovana formacijska oprema – dva alkometra marke AlcoTrue, eksterna baterija za radarski uređaj T-III i digitalni fotoaparat marke Nikon.

Nema komentara.

Ostavi komentar