Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

05. 12. 2019. Kostolac

Izvor: Gradska Opština Kostolac

Novogodišnje jelke - poklon Kostolčanima

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika lokalna vlast Gradske opštine Кostolac na čelu sa predsednikom Кrstanoskim, svojim Кostolčanima poklonila je dve jelke koje su zasađene u centru grada u ulici Bože Dimitrijevića i kod sportske hale na uglu ulica Stevana Nemanje i Homoljske.

Jelke, čija je visina 8m, biće ukrašene novogodišnjom dekoracijom, a prema rečima predsednika Кrstanoskog i u narednim godinama nastaviće se sa sadnjom u različitim delovima grada:
 
„Gradska opština Кostolac uspešno realizuje aktivnosti u domenu zaštite životne sredine. U oktobru mesecu krenuli smo sa jednim od najznačajnijih projekata „Zamena, rekonstrukcija i formiranje novog planskog drvoreda u Кostolcu, kao i rekonstrukcija drvoreda i uređenje zelene površine u centralnom parku u Кostolcu“. Cilj projekta je da u narednih 18 meseci na teritoriji Gradske opštine Кostolac zasadimo preko 1760 novih stabala i samim tim povećamo površine pod zelenilom – preko 60%.“, istakao je prvi čovek Gradske opštine Кostolac, Serdžo Кrstanoski.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije