Naslovna  |  Info  |  Lokalne vesti  |  Seminar za sastavljanje finansijskih izveštaja i u Požarevcu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

14. 11. 2019. Požarevac

Izvor: EKapija

Seminar za sastavljanje finansijskih izveštaja i u Požarevcu

Savez računovođa i revizora Srbije i Računovodstvena praksa organizovaće tokom novembra seminare u više srpskih gradova, o popisu i pripremi za sastavljanje finansijskih izveštaja i drugim aktuelnim temama iz te oblasti.

Prvi seminar biće održan u Sremskoj Mitrovici 20. novembra 2019 u sali SO Sremska Mitrovica, a istog dana biće upriličen i u Požarevcu, u Centru za kulturu.

Dva dana kasnije seminari za računovođe održavaju se u Novom Bečeju i Pančevu, u hotelu Tiski cvet, odnosno u Kulturnom centru Pančevo.

U Zrenjaninu i Nišu događaji su planirani za 25. novembar, u hotelima Vojvodina i Vidikovac, a 26. novembra u Beogradu, u Kombank dvorani (nekadašnji Dom sindikata) i u Pirotu, u Event centru Bianca.

U Subotici, u hotelu Patria i u novosadskom hotelu Park seminari će biti održani 27. novembra, a u somborskom Narodnom pozorištu i hotelu Kragujevac u Kragujevcu dan kasnije.

Najzad, 29. novembra seminari se održavaju u Vršcu, u hotelu Srbija i u Bačkoj Palanci, u hotelu Fontana. Svi seminari počinju u 10 sati.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije