Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 11. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Nagrađeni najzaslužniji prosvetari

Povodom dana prosvetnih radnika koji se obeležava 8. novembra, danas su nagrađeni zaslužni prosvetari za svoje uspehe, uručene zahvalnice saradnicima koji su dali doprinos u postizanju ukupnih rezultata u oblasti obrazovanja, kao i povelja za životno delo.

Veliša Joksimoić, je istakao da priznanja koja su danas dodeljena nisu priznanja samo pojedincima već i celoj profesiji, obrazovanju, jer nastavnici požarevačkih škola doprinose brojnim uspesima učenika, koji mogu da se pohvale brojnim medaljama sa takmičenja, kao i velikim uspehom prilikom upisa na fakultete.

Nagrade za izuzetne rezultate u vaspitnom radu dodeljene su nastavnicima i profesorima požarevačkih škola, a takođe uručene su i zahvalnice pojedincima i udruženjima koji su dali svoj doprinos u oblasti obrazovanja.

Zahvalnica je dodeljena i ministru prosvete, Mladenu Šarčeviću, prilikom posete Požarevcu u petak, 8. novembra, dok ce zahvalnica predstavniku Ministarstva pravde biti naknadno uručena, kada bude došao u obilazak završenih radova škola koje su finansirane sredstvima oportuniteta.

Povelja za životno delo, dodeljena je Vidoju Vukašinoviću, direktoru Poljoprivredne škole, za rezultate ostvarene u vaspitno-obrazovnom radu i saradnji u razvoju obrazovanja.

Kako je istakao gradonačenik Bane Spasović, zahvaljujući prosvetnim radnicima grad Požarevac je oduvek imao čast da ga škole sa njegove teritorije predstavljaju na najbolji mogući način.

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

Najčitanije