Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

13. 11. 2019.

Autor: B.B. Izvor: Boom 93

Sinđelićeva bez ulične rasvete

Gradjani koji žive i posluju u Sinđelićevoj i okolnim ulicama već drugu nedelju nemaju uličnu rasvetu tokom večernjih i noćnih sati, zbog čega ovaj deo u samom centra grada u to vreme deluje veoma sablasno.

Gradjani sve češće i oštrije reaguju na društvenim mrežama zbog ulične rasvete i napominju da je kretanje vrlo otežano da se ne vodi računa što tuda prolaze deca, penzioneri i što se i veliki broj poslovnih objekata nalazi u ovoj ulici.

“Nekako dok je radno vreme i imamo tu i tamo svetla, ali kad se zatvore lokali jedini izvor svetlosti su farovi ponekog automobila, reklame i svetlo iz ugostiteljskih i stambenih objekata. Kasnije tokom noći nema ni toga. Sve deluje vrlo zabrinjavajuće i sablasno” izajvila je sugrađanka koja je želela da ostane anonimna.

Da je ovo, zaista tačno, uverili smo se juče u prvim večernjim časovima. Posebno je zabrinjavajuće što se na Sinđelićevu ulicu naslanjaju i dve škole i gde vlada potpuni mrak kada se đaci nakon popodnevne smene vraćaju kući jer se i ulična rasveta pali nešto kasnije zbog pomeranja sata, a dan je sve kraći.

Trenutna situacija, otežava kretanje brojnim pešacima i u poprečnim ulicama, pa zbog smanjene vidljivosti ugrožava bezbednost i sigurnost građana.

Ovakva situacija je nastala  usled demontiranja stare i neblagovremenog postavljanje nove rasvete od strane izvođača radova. Pokušali smo da dobijemo informaciju kada se očekuje postavljanje rasvete, ali su nam radnici koji rade na terenu rekli da sve ide svojim redom i da će biti uskoro.

čet

14.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 07:07

Ako

Pa to smo glasali

Odgovori
sre

13.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:11

a ovako

inače danju deluje razvaljeno kao i čitav grad

Odgovori
sre

13.11.

2019.

Kad ovi nestanu, onda JA! [neregistrovani] u 15:57

napredno i radikallno

su odradili celu ulicu, a da bi se secali starih dobrih vremena (titovih) bez struje i bez vode!

Odgovori
sre

13.11.

2019.

Požarevljanin [neregistrovani] u 15:55

Struja

Danas je struja nestala bar 6 puta. Nije u planu ovaj deo grada ali opet nema struje. Stvarno je naizmenična. Čas je ima, čas je nema.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije