Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

07. 11. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Uskoro nova turistička signalizacija na teritoriji grada

Turistička organizacija grada Požarevca je početkom novembra potpisala ugovor sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija o izradi i postavljanju turističke signalizacije na državnim putevima grada. Vrednost projekta je 2 miliona dinara.

Kako je za Boom 93 pojasnio Vasilije Baldić v.d. direktora Turističke organizacije grada, u pitanju su dva projekta na kojima će se raditi.

“Jedan projekat podrazumeva delove grada koji nisu bili pokriveni turističkom signalizacijom kada je rađeno pre dve godine jer nije bilo dovoljno sredstava, dok drugi i veći projekat kako u finansijskom tako I u fizičkom smislu, obuhvata turističku signalizaciju koja pokriva Požarevac sa svih strana, sa auto-puta kada se krene prema gradu I sva račvanja koja idu iz grada prema drugim opštinama Braničevskog okruga i obrnuto”, istakao je Baldić.

Prema njegovim rečima, u okviru prvog manjeg projekta, koji će finansirati grad Požarevac, biće pokrivena dva pravca, koja do sada nisu bila pokrivena. Od bulevara prema Velikom Gradištu I obrnuto koji je nepokriven i pravac od Dunavske ulice do kružnog toka na obilaznici sa Zabelom.

Područje koje bude pokriveno novom signalizacijom biće vidljivije iz svih pravaca, a to će olakšati snalaženjeiI brzinu protoka kako turista tako I đačkih ekskurzija kojih je sve više.

Turistička signalizacija bi trebalo da bude postavljena nakon sprovođenja javne nabavke početkom naredne godine.

pet

08.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 09:49

Tako je !

Nisu nama potrebna nova radna mesta jer kako AV kaže, bajno je, sada treba izmisliti kako potrošiti narodne pare! Gde će da se parkiraju potencijalni posetioci, u obližnjim selima?

Odgovori
čet

07.11.

2019.

Rajko [neregistrovani] u 18:40

Besmisleno

A šta fali staroj?
Dokle će te da se ugradjujete?
Hoće li neki novinar da istraži koliko je bilo ovakvih besmislenih troškova?

Odgovori
čet

07.11.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 15:04

Table

Sta reci.
Zar dvadesetak tabli sa šipkom koja ih drži, treba da kostaju 17.000, 00 evra.

Odgovori

Ostavi komentar