Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

06. 11. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Dodeljene nagrade za najlepše dvorište

Danas su u gradskom zdanju dodeljene nagrade za Najlepše dvorište po konkursu koji su sproveli novine „Reč naroda“, grad Požarevac i JKP „Komunalne službe“.

Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada Požarevca je rekao da grad podržava ovakve akcije i dodao da su ideja i motiv ovog konkursa da grad bude lepši i da će ovakve akcije poslužiti ostalim sugrađanima da na sličan način pomognu da kako njihovo okruženje, tako i grad Požarevac budu lepši i uređeniji.

Kako je istakla direktorka NIPD „Reč naroda“, Andrijana Maksimović, cilj konkursa je da i druge ljude navede da sređuju svoja dvorišta.

Prvo mesto i nagrada za najlepše dvorište u Braničevskom okrugu pripalo je Ružici Živković iz Kostolca, a njoj je pripala nagrada od 7.000 dinara, kao i diploma i pretplata na nedeljnik Reč naroda za godinu dana,drugo mesto i nagradu od 5.000 dinara dobila je Svetlana Spasojević iz Požarevca, dok je treće mesto, diploma, pretplata na nedeljnik Reč naroda za godinu dana i nagrada od 3.000 dinara pripalo je Slobodanu i Snežani Nikolić iz Izvorice kod Žagubice.

Konkurs je trajao oko tri ipo meseca i pored nagrada koje su dodeljene, podeljene su i dve pohvalnice. Pohvalnice za uređenje dvorišta dodeljene su Eparhijskom domu u Požarevcu i stambenoj zajednici u Trudbeničkoj ulici broj 25 u Kostolcu.

čet

07.11.

2019.

Saša [neregistrovani] u 13:41

Kakav

Da se razumemo ovo je odlična akcija i treba da se dodeljuju nagrade za najlepše dvorište, a grad Požarevac i JKP „Komunalne službe“ to treba da podržavaju i nagrade moraju da budu mnogo bolje i veće. Ovo je smešno.
Medjutim, ove samozvane novine su totalna smejurija, pa ko to još čita? Gomila bezveznih tekstova, uz to nepotpisanih, od čega je pola promocija vlasti i gradonačelnika, nekakvih nazovi privrednika, a pola u oglasima i umrlicama. Čudo jedno. Kvalitet sadržaja tekstova, štampe, kvalitet fotografija su ispod nivoa za 21.vek, a o informisanju koje je u interesu gradjana da ne govorim. Neverovatno nešto, kako tu nema ništa ozbiljno da se pročita. Da Reč naroda ne dobija pare od države i javnih preduzeća, a to da opstane od svog rada i prodaje - ne bi mogli ni dva broja da izguraju.

Odgovori

Ostavi komentar

Najčitanije