Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

23. 10. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

U Dubravici ispao točak na autobusu koji prevozi osnovce

Kako je Boom 93 obavestilo nekoliko meštana Dubravice, jutros se u tom selu dogodio incident kada je ispao točak na autobusu firme „Continental Tours“. Tom prilikom je oštećeno vozilo marke „Škoda“, a povređenih nema.

Slađan Pavlović iz Dubravice rekao je Boom 93 da je autobus putovao iz Batovca prema Zabeli i da je točak ispao u centru sela.

„Taj autobus je pokupio putnike iz Batovca. U Dubravici je u centru sela jedan točak ispao i otkotrljao se u park. Na slikama se vidi kako izgleda drugi točak na osovini. Dobro da nisu izašli na otvoreni put i da se ovo dogodilo jer je autobus bio pun dece“, naveo je on.

Deca su otišla u školu jer je nakon pola sata došao drugi autobus istog prevoznika i odvezao učenike u Zabelu u istureno odeljenje škole Vuk Karadžić, dodao je Pavlović.

Policija je obaveštena, ali tek na insistiranje par meštana koji su to izričito zahtevali.

 

sre

30.10.

2019.

Sulja VIK [neregistrovani] u 15:36

Gori su od turaka

Dok vi raspravljate o tocku, novo rukovodstvo Vodovoda donosi genijalnu odluku o ukidanju popusta od 5% za redovne platise. Jeeeeee!

Odgovori
ned

27.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 06:21

Re: bravo

Bravo za profesora u penziji! Kamo srece da su vas vise slusali.

Odgovori
čet

24.10.

2019.

grobovlasnik [neregistrovani] u 11:02

bezbedno na miting

ovakvih incidenata nije bilo kad se vozilo na mitinge. zna se šta je ovde preče- budućnosti, ime ti je bot, a ne dete.

Odgovori
čet

24.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:04

Re: sreća

Nesreća je što niste

Odgovori
čet

24.10.

2019.

Laki [neregistrovani] u 09:49

Re:Starudija na drumu

Bravo, profesore.

Odgovori
čet

24.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 08:40

Sreća

Zamisli da smo krenuli na miting

Odgovori
čet

24.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 07:12

Mora on

I eto posle nekoliko meseci "ON" se raspao, ispadaju mu točkovi. Jeste zadovoljni. Alo decu vozite, kad vam deca više nisu sveta, nemam komentar

Odgovori
sre

23.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 21:45

dajte i kontinentalu

sablju! Zasluzili ko i onaj.

Odgovori
sre

23.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 20:01

ne pipaj

Reko tata da nista ne dirate dok se on ne vrne !!!

Odgovori
sre

23.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 19:12

krš

prevoz dece zar ne podleže drugačijm pravilima za ucestvovanje u saobraćaju,tipa tehnički pregledi na svakih mesec dana itd

Odgovori
sre

23.10.

2019.

Ringesal [neregistrovani] u 17:02

Muta

sto bi Muta rekao,"SVE JE OVO NORMALNO".Samo mislim da ste se preracunali ipak ste ugrozili živote dece

Odgovori
sre

23.10.

2019.

Živan Radosavljević [neregistrovani] u 15:38

sramota

Ariva jeste skuplja, ali je kao firma delako opremljenija za prevoz putnika. Autobusi CT za početak nisu namenjeni za gradsku i prigradsku vožnju, ogromni su, veliki zagađivači, a sada vidimo da su i tehnički neispravni. Nije redak slučaj de su u centru grada, na kružnom toku, pojavi autobus na dva sprata, koji totalno zaguši saobraćaj. Ali sve je to cena dogovora oko prevoza na mitinge vladajuće stranke.

Odgovori
sre

23.10.

2019.

Професор у пензији. [neregistrovani] u 13:25

Градоначелник је осуо паљбу по "Ариви".

После тендера са којим је та фирма "Континетал турс" уз помоћ градоначелника Пожаревца и ботова СНС добила уговорно право да превози ученике, ја сам се огласио, на овом порталу и јавмно рекао: Та фирма нема капацитете да превози наше ученике широм општине Пожаревац. Као професор са четрдесет година радног искуства знам шта смо све ми преживљавали од те фирме на ексурзуијама, У Београду је аутобусу нестало гориво, испред храма Светог Саве, возачи нису имали лиценцу, полиција нас је врађала са пункта због техничке неисправности возила, власница је била арогантна, па је нас организаторе ексурзија избацивала напоље из својих просторија. Тада је градоначлник осуо паљбу по "Ариви" и говорио да је" Континтал турс најбоље решење. Мени је савест мирна, ја сам сада пензионер, али моје колеге које раде по школама, ако се не супроставе тој фирми "Континетал турс" која дивља по широј околини Пожаревца, нека им Господ Бог буде на помоћ. А градоначелник треба да одговара за све, па и за тендер, који може да угрози животе наше деце.

Odgovori
sre

23.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 12:21

a vi kako te

pa da glasamo kad dođu izbori,nema nam druge

Odgovori
sre

23.10.

2019.

Zabrinuti roditelj [neregistrovani] u 11:36

Početak

Ovo je tek početak. Ko zna šta je sledeće. Hteli su čak i da zataškaju dok meštani nisu insistirali. A Arriva (nekada Litas) je oduvek prevozila učenike i deca su puštana ranije kući da bi stigla na autobus i odjednom ne valja. Jel deca treba da nam se povrede ili ne daj Bože poginu da shvatite neke stvari? Ukinite ove krševe i vratite Arrivi prevoz dece. Možda je skuplje ali je mnooogo bezbednije!

Odgovori
sre

23.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:42

Kaldrma

Putevi su nam sve gori, bolje je bilo dok je bilo kaldrme. Postavite nam ponovo kaldrmu ali ne Vesićevu već onu pravu Nemačku sto je do pre neku godinu bila na Kostolačkom putu. Sve će gore da nam budu putevi, izvođaći nula, kontrola nula. Brže jače bolje do propasti

Odgovori
sre

23.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:32

gradonacelnik

ajmo jedno saopštenej iz stranačke prostorije,samo sta reći dali ovaj vas prevoznik ne valja,mač sa dve oštrice neće vas voziti više na mitinge ili su nam putevi razvaljeni opet zahvaljujući vama jer pocepaste grad a krpite ga nikako.AJMO da čujemo ko je kriv,decu vozite sram da vas bude

Odgovori
sre

23.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:28

putevi

sta drugo ocekivati,putevi su u haosu i sve su gori.Pogledajte samo Cane Babovića prvi deo kako je zakrpljen,strasno kao da su nogama nabijali asfalt,neravno uzas.Dosada je asfalt bio talasat a sad je klinovit.Pogledajte i provozajte kola a morate tuda jer je to sada neka obilaznica kao šatro radiće nekih 500 metara asfalta na glavnom putu

Odgovori

Ostavi komentar