Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

21. 10. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Protest zbog deponije u Kostolcu

Građanski protest u Kostolcu zbog problema sa lokalnom deponijom smeća zakazan je danas u minut do 12 ispred zgrade gradske opštine.

Kako navode organizatori na društvenim mrežama, u Kostolcu već više meseci obgoreva smeće na lokalnoj deponiji i taj problem do danas nije rešen.

Jutros je ponovo podneta prijava lokalnoj komunalnoj inspekciji u kojoj se zahteva da se problem sa požarom na deponiji hitno reši.

Podnosilac prijave, Aleksandar Radojević je naveo da je nakon prethodne prijave zbog samozapaljenja smeća dobio odgovor u kome je, između ostalog, navedeno da je TE KO Kostolac sklopio ugovor sa određenom firmom koja će održavati deponiju.

Očigledno je da ta misteriozna firma ne radi ono za šta je angažovana, a gradska opština, TE KO, Komunalne službe i ostali pravni subjekti ne preduzimaju apsolutno ništa da građane Kostolca i okolnih sela zaštite od svakodnevnog zagađenja, naveo je on u prijavi.

 

čet

24.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:33

nije samo deponija...

...šta je sa vodom za piće?Niko ne sme da objavi kakvu vodu piju građani Kostolca i okoline,ako neko i ppkuša,biva ucenjen otkazom ili ostalim merama zastrašivanja.Samo vi čuvajte svoje radno mesto,zdravlje nije bitno.Flaširana voda vas neće spasiti.Genocid u toku!Sramota!

Odgovori
uto

22.10.

2019.

ILIC [neregistrovani] u 12:51

Problem je svih nas

Problem nije u vlasti vec u dugogodisnjem odlaganju djubreta tj kao da je djubre SNS a ne i koalicioni partnera a takodje i prethodnih vlasti. Od kada postoji deponija djubreta po prethodnim komentarima napravili su je SNS i SPS...????
Stavimo prst na celo pa se malo prisetimo od kada datira deponija...dugogodisnji je to problem svih nas. Dali ste mozda videli deponiju u Pozarevcu isti problem. Znaci treba napraviti regionalnu deponiju za reciklažu djubreta kao sto ima Novi Sad i ujedno zatvoriti sve divlje deponije po celoj okolini.

Odgovori
pon

21.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 20:44

promena

Da li moguce, da nije dovoljno, to sto ti jadni stanovnici Kostolca i okoline, vec udisu zagadjen vazduh, koji purnja iz dimnjaka sa dotrajalim filterima? Ocigledno da covek, na ovim prostorima, vise nista ne znaci!!?

Odgovori
pon

21.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:44

Stari Kostolac

Ajmo da tražimo put preko brda ili kroz selo. Neznas gde je gore. Sad će kiša ugasiće vatru a put nemamo svakako

Odgovori
pon

21.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:36

Zbog čega

Možda ste i zaslužili, recite koliko posto je glasalo drugačije od ostalih, sad vam kao nesto smeta. Meni je ekstra

Odgovori
pon

21.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:31

Meni smeta

Onaj put preko brda, ono nije za upotrebu

Odgovori
pon

21.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 10:27

Sta reći

Dobro ste znali kome dajete glas, sad trpite

Odgovori

Ostavi komentar