Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

14. 10. 2019. Požarevac

Autor: M. Veljković Izvor: Boom93

Pehar Evropskih šampiona u Požarevcu (FOTO)

Odbojkaški klub Mladi radnik i Grad Požarevac priredili su prijem za člana Odbojkaške reprezentacije Srbije, koja je u Parizu osvojila Evropsko prvnstvo, Nikolu Pekovića.

Na prijemu u gradskom zdanju Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca je rekao da je Nikola Peković najbolji reprezent požarevačke odbojkaške škole u državnom timu.

„Vidim armiju dece koja će zakucati na vrata odbojkaških klubava Mladi radnik, VGSK-a i ostalih koji uče mlade ovoj lepoj igri, inspirisanih Nikolom Pekovićem, kapitenom Nemanjom Petrićem, koji je punu afirmaciju stekao u Mladom radniku“  istakao je Spasović.

Nikola Peković, član reprezentacije Srbije i osvajač Evropskog prvenstva izrazio je zadovoljstvo što je u rodni grad doneo medalju i pehar sa Evropskog prvenstva i istakao da mu to dosta znači.

„Čast mi je, pored toga što sam predstavljao svoju državu, što sam  predstavljao i svoj grad, svoj matični klub, svoju školu, svoje drugare i na kraju i svoju porodicu“ naglasio je Peković.

U čast posete Evropskog šampiona, Nikole Pekovića, na Stadionu malih sportova u Sportskom centru Požarevac odžran je čas odbojke za najmlađe sugradjane. Mladi Požarevljani su imali prilike da vide pehar Evropskih šampiona i da razgovaraju i da se fotografišu sa Nikolom Pekovićem.

 

uto

15.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 13:57

Re: A medalja za gradonačelnika

Vala i zaslužio je kako za parking, tako i za šećeranu, pa za spalionicu otpada, za ni jedno otvoreno radno mesto, sve smenjene a sposobne i školovane, ni broja silnim zaslugama!

Odgovori
uto

15.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 12:19

deca

Malo mi nije logično da je bio mali broj "odbojkaša", ili je to stvarno stanje za 17 miliona. Bruka je što su dovedena deca iz vrtića koja su veliki znalci odbojke i devojčice. Svaka čast Nikoli Pekoviću, koji je ovo i zaslužio, ali samo svojim radom.

Odgovori
pon

14.10.

2019.

Сима [neregistrovani] u 23:14

Јединствен

Пека - јединствени Пожаревљљанин!

Odgovori
pon

14.10.

2019.

Nikola Prdić [neregistrovani] u 13:46

A medalja za gradonačelnika

Da li je poklonio medalju gradonačelniku?

Odgovori

Ostavi komentar