Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

01. 10. 2019. Požarevac

Autor: N.Stojićević Izvor: Boom 93

Načelnik Gradske uprave razgovarao sa građanima

Aleksandar Simonović, načelnik Gradske uprave, danas je razgovarao sa šestoro građana koji su se u proteklom periodu prijavili na razgovor.

Kako je rekao Simonović, teme za razgovor su različite i pokušaće da pruže pomoć za sve ono što je u nadležnosti Gradske uprave kao i da za stvari koje nisu u njegovoj nadležnosti građanima da određene savete i uputi ih na nadležne institucije.

„Ovakav vid komunikacije sa građanima je neophodan jer gradska uprava predstavlja servis građana. Razgovori su obavljani i u prethodnom periodu, a ova praksa postojaće i ubuduće“, naveo je Simonović.

On je napomenuo da su tokom ranijih razgovora sa građanima problemi sa kojima su se oni javljali, a koji su bili u nadležnosti Gradske uprave, uglavnom rešavani ili su građani dobijali savete i uputstva kojim institucijama treba da se obrate.

Građane koji žele da razgovaraju sa načelnikom Gradske uprave mogu da se prijave putem obrazaca koje mogu da popune na pisarnici gradske uprave u sobi broj 9.

uto

01.10.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 21:28

Savet

A da postavite jednu email adresu gde bismo mogli da šaljemo sve ono što nas muči, dokumentovano, slikano itd., ipak je 21. vek?

Odgovori

Ostavi komentar