Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

18. 09. 2019.

Autor: 1 Izvor: eKapija

Od Požarevca do Negotina brzom saobraćajnicom

Putevi Srbije rasipisali su tendere za izradu dokumentacije za četiri brze saobraćajnice. Kako se navodi u javnim nabavkama, objavljenim 11. septembra, izgradnjom ovih puteva povezaće se Paraćin i Negotin, Golubac i Brza Palanka, Kragujevac i Mrčajevaci i Kladovo i Negotin, piše portal eKapija.

Između ostalih, Putevi Srbije rapisali su tender za izradu Prethodne studije opravdanosti sa Generalnim projektom izgradnje brzih saobraćajnica Golubac-Donji Milanovac- Brza Palanka, kao i Kladovo-Negotin.

Vrednost ove javne nabavke iznosi 146 miliona dinara, a rok za dostavljanje ponuda je 14. oktobar.

Koridor trase predmetnih brzih saobraćajnica povezaće deonicu brze saobraćajnice I-B reda koja se prostire od petlje Požarevac na autoputu Beograd - Niš, preko Požarevca (Obilaznica), Velikog Gradišta i Golupca sa Donjim Milanovcem i Brzom Palankom, kao i Kladovo sa Negotinom preko Brze Palanke. Trasa po postojećim državnim putevima je dužine oko 146km, navodi se u tenderu.

čet

19.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:56

Re: sendvič

2 sendviča sa prilogom za gospodina

Odgovori
čet

19.09.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 16:47

Re:

Nema od toga ništa, a ti nisi iz Beča već si lokalni bot.

Odgovori
čet

19.09.

2019.

SRECKO - Bec [neregistrovani] u 13:28

CESTITKE

Najzad da se i kod nas nesto pravi i gradi od vitalnog znacaja za narod,a to se moze primetiti na bezbroj mesta po Srbiji . Samo nastavite tako ... cestitke sadasnjem rukovodstvu drzave !

Odgovori

Ostavi komentar