Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

12. 08. 2019.

Autor: U.Urošević Izvor: Boom 93

Niče fabrika hleba i konditorskih proizvoda na obodu Požarevca

U Požarevcu bi u skorije vreme trebalo da se izgradi fabrički kompleks za proizvodnju hleba, lisnatog testa i konditorskih proizvoda. Reč je o privatnoj firmi, a lokacija na kojoj se gradi je blizu „žabarske petlje“ kod nekadašnje živinarske farme.

Grad Požarevac je objavio javni poziv za prezentaciju urbanističkog projekta za proširenje kompleksa za proizvodnju konditorskih proizvoda, odnosno dogradnju postojećeg i izgradnju novog objekta. Investitor je firma „AWLL Communications“ iz Beograda, a prezentacija se organizuje od 13. do 20.avgusta u kancelariji 137 na prvom spratu gradske uprave, od 10 do 13 časova. Sva dokumentacija dostupna je i na zvaničnom sajtu lokalne samouprave.

Fabrički kompleks bi trebalo da se izgradi na parceli veličine 1 hektara i 98 ari. Na toj površini je već izgrađena hala sa aneksom  površine od oko 2.300 kvadrata, a u planu je dogradnja u dve faze za još 4.500 kvadrata. Pored toga, predviđena je izgradnja još jednog objekta od blizu 1.700 kvadrata.

Dodatna kvadratura objekta bi se koristila za proširenje hladnog i toplog proizvodnog procesa i skladištenje gotovih proizvoda, a novi objekat za skladištenje sirovina i gotovih proizvoda, kao i za jednu manju proizvodnu liniju.

Kapaciteti fabrike u prvoj fazi neće se menjati u odnosu na postojeći objekat, a naknadno će biti formirani u odnosu na potrebe tržišta. Predviđeno je da kompleks u prvoj fazi funkcioniše u dve smene sa 20 do 25 radnika u smeni.

sre

14.08.

2019.

Firevac [neregistrovani] u 11:15

smuti pa prospi

mi smo imali fabriku koju su pokrali i niko nije uhapsen zbog toga jer su ovde isti na vlasti kao i M.....ć sto je unistio MIP ali SPS ovde vlada 30 godina i nikome nista...

Odgovori
uto

13.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 08:48

AVE

Hleba i igara

Odgovori
pon

12.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:55

Alphabet

Communications = brašno

Odgovori

Ostavi komentar