Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Lokalne vesti

08. 08. 2019.

Autor: A.S. Izvor: Boom 93

Na otvaranju Sergej, a u subotu Lepa Brena

Glavna zvezda muzičkog programa na Trgu oslobođenja u Požarevcu, povodom Ljubičevskih konjičkih igara biće Lepa Brena, saznaje Boom 93. Ona će na glavnom gradskom trgu nastupiti u subotu uveče, dok bi na otvaranju trebalo da budu dva koncerta, Miloša Radovanovića i Sergeja Ćetkovića.

Muzički program na Trgu oslobođenja u okviru pratećih manifestacija LJKI trebalo bi da traje od srede do subote, a pred Požarevljanima i gostima će se najverovatnije pojaviti sedam izvođača.

U sredu, 28.avgusta bi trebalo da nastupi zvezda granda,  Boris Petrović, a nakon njega Legsington bend.

U četvrtak, 29.avgusta je na programu Renato Henc, a nakon njega sarajevska Crvena jabuka.

U petak, 30.avgusta će koncert održati Miloš Radovanović - pevač javnosti najpoznatiji po pesmi „Pukni zoro“, a nakon njega Sergej Ćetković.

Subota, 31.avgust je rezervisana za Lepu Brenu koja će održati celovečernji koncert.

sub

17.08.

2019.

mujoanonymous [neregistrovani] u 15:27

Re: mujo

Znaci ko krade strju dobije pare iz budzeta ko Fahretra.

Odgovori
sub

17.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 12:02

Re: Koga vi volite?

Napišite koga bi vi voleli da dovedu da pevaju. Pa onda da nađemo i za njih nešto što ne valja.

Odgovori
pet

16.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:02

Re: Re:

Prvo si napisao: Pa prijatelju nije nama problem novac da platimo Brenu, mi ne možemo da potrošimo ni ove 3 milijarde što imamo. Imamo mi dovoljno novca i za toalete i za ostale stvari.

Zatim: Ti i dalje koristiš termin Mi, koji mi? Ne postoje MI, ne predstavljam ja nikog. Ja kao individua se ne slažem sa tobom al ti ne možeš to da shvatiš i i dalje forsiraš priču kao da sam ja vlast neka.

Ko sada ima 3 milijarde? Oni, vi, ili ti? Kako si pisao, tako sam se i obraćao. Ako sam ti pomogao da se njih odrekneš, ako si ostao samo ti, postigli smo veliku moralnu pobedu nad "njima". Nije to bog zna šta, građani Čačka su pokazali daleko veću svest u isterivanju Fahrete iz kulturnog života!

Odgovori
pet

16.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 13:51

Re: Re:

Naravno da sam od prve rečenice shvatio da prepiska nema smisla, ali si se odrekao uloge bota a pre toga zdušno branio seljačke bahanalije po otvaranju LjKI. Takođe si sve nas ubeđivao da je sića potrošiti para na vremešnu Jahićku, da je nemoguće pomoći bolnici, da smo mi građani krivi jer ne učestvujemo u planiranju budžeta. Takođe si mi kao opciju nudio da se "evakuišem" svojim autom do Vranja dok ti i tebi slični iz vlasti podvriskuju uz taktove Mile voli disko, opaaa sinđo! Naravno, ti nisi sendvičar koji bi prodao državu za mlako pivo i pola kile kavurme, ali si pokušao da prodaješ fore, pozitivno mislite, kakve misli, takav život!
Od toga je i počela diskusija, a kada su ti svi argumenti izbijeni, kao devojčica se žališ da i ti imaš pravo na mišljenje. Naravno, imaš i imaj ali nemoj ni da pokušavaš da drugome držiš predavanja, odnosno braniš gradsku vlast koja je najgora do sada. Ovo bi bilo za kraj, kada ti sa TV-a poručuju da smo prvi u regionu, okruženju, svetu, u ovom, u onom, samo otvori novčanik. To je SNS jaro najbolji pokazatelj stanja u državi!!!

Odgovori
pet

16.08.

2019.

grobovlasnik [neregistrovani] u 08:47

samo veselo

Niko nikada nije sračunao koliko je piva popijeno, koliko ćevapa pojedeno... koliko je para zarađeno za LjKI.
Sa novim turističkim direktorom je to nemoguća misija, jer on je čovek servilan, jarbol za svaku zastavu, a i desetoprocentan, bar, od svakog posla.
Istina je da Igre nikome ne trebaju, da ih se Seljanovčani, uglavnom, gade, ali nikonema petlju, a treba petlja do kolena, da ih ukine.
Sinjska alka, bratski gradovi, daj da i mi napravimo nešto, zavapiše Seljanovački političari netom pristigavši iz Hercegovine.
I, evo nama Fahrete.
Uživajte napredno.

Odgovori
čet

15.08.

2019.

TaTn [neregistrovani] u 19:27

Re:

Druže, razgovor teče u dva smera ali ti si zaglavio u jednosmernoj ulici. Ti i dalje koristiš termin Mi, koji mi? Ne postoje MI, ne predstavljam ja nikog. Ja kao individua se ne slažem sa tobom al ti ne možeš to da shvatiš i i dalje forsiraš priču kao da sam ja vlast neka. A to što ti radiš i deliš sve na njih i nas ko god da smo mi i oni, to rade svi kad dodju na vlast a ti se ne razlikuješ uopšte.

Odgovori
sre

14.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:58

Re: re

Ni jedan građanin se nije pojavio godinama/deceniju unazad na javnoj raspravi pre izrade budžeta.

Ni jedan građanin se nije pojavio godinama/deceniju unazad na javnoj raspravi pre izrade budžeta.

Dovoljno je što vas plaćamo tako nesposobne, hoćeš li i da radimo umesto vas? Da li je moguće da ama baš ništa ne umete korisno da uradite?
Nemoj mi Jaro pričati šta nije u okviru zakona, molim te! Od kada SNS i Spasović haju za zakone ove zemlje? S kojim pravom prisvajate apartmane Doma Zdravlja i bivše Beogradske Banke? Ili otimate? Zar ne ukidate radna mesta da bi se "oslobodili" stručnih i kasnije ih ponovo u orgganizacionu šemu vrtite da bi zaposlili partijske nesposobne kadrove? Niste vi ni osnivači PU Požarevac pa Spasović stalno kupuje teautomobile ili nešto od opreme? Tada zakoni ne važe?
Za tebe je možda "sića" narodni novac dat Fahreti, ali za one što su morali da plate nezapamćene namete pod SNS-om nije. Nije problem što mislite drugačije jaro, problem je šteta koju pravite! Kada napravite ovoliko štete po gradu onda je problem i što drugačije mislite, odnosno ne razmiljšate! Primer: Mislili smo da je bolje sužavati ulice i smanjivati broj parking mesta!
E pa niste dobro mislili i za napravljenu štetu mora neko da snosi posledice, jaro! Ne možeš jaro u centru da napraviš vašarsku ispod šatora predstavu, time razvijaš i kod dece osećaj da je to kulturološki prihvatljivo!
Nećemo pominjati prošle vlasti, kako su radile tako su i prošle, ali i ova će itekako imati šta da objašnjava! Ničija nije do zore ...

Odgovori
sre

14.08.

2019.

Požarevljanin [neregistrovani] u 18:57

Re: Ogorčen

Shvatam ja druže da ima raznih problema. Nijo tebe ne vuče rukama na taj vašar kako kažeš. Sedi u auto i idi na primer u Vranje da šetaš. Ali po toj tvojoj logici nemoj da kupuješ burek jer ima dosta ljudi koji nemaju ni za hleb. Nemoj bolji auto da voziš jer neko nema para da kupi bolji auto od Zastave. Ne kupuj cigare jer porodici možeš da poboljšaš život za tu razliku u novvu. Npr ne moraš često da krečiš. Kupi patike na buvljaku jer neko nema ni tih 5.000 što mu trebaju za život. To je ta logika. Ti si samo ogorčen na sve. Nisam član ni jedne stranke niti sam bot, ali nemojmo sve negativno da gledamo. Nije sve tako crno!

Odgovori
sre

14.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 15:06

Re:

Vidiš prijatelju to tvoje i tebi sličnima, razmišljenje, da ko god drugačije misli je automatski ona druga strana meni govori da se ništa ne razlikuješ od bilo koga na vlasti . Nisam ja "jarane" ni u jednoj partiji, ali sačuvaj Bože da neko drugačije razmišlja. Radio sam ja i pod jednima i pod drugima i radiću verovatno i pod nekim trećim, i nema razlike batice moj niti će da bude. A za lečenje ne možeš da daš nikome jer ti republika ne da. U bolnicu ne možeš da ulažeš jer ti republika ne da (grad nije osnivač bolnice), za kanalizaciju/toplifikaciju je dve milijarde odvojeno, ta "sića" za Brenu neće ništa da promeni. Napiši jedan zahtev za informacijama, što možeš kao bilo koji drugi građanin da uradiš, i traži odgovore na ova pitanja. A dok to radiš nadji mi jednu vest u poslednjih 10 godina gde je neko bio zadovoljan izborom bilo kog izvođača za bilo koju prigodu, a svirali su ovde razni od odličnih pevača kao što je Jelena Tomašević, do rokera, zvezda granda i mnogih drugih. A i usput, zašto se ne pojaviš recimo sada krajem godine, kada budžet bude na javnoj raspravi, doji pogledaj ga, vidiš šta se planira da se radi, daj neku sugestiju, predlog... Ah, da. Lakše je da se vodi politika na portalu boom radija nego da se zaista digne iz fotelje i uradi nešto. Ni jedan građanin se nije pojavio godinama/deceniju unazad na javnoj raspravi pre izrade budžeta.

Odgovori
sre

14.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 12:18

Re: Mujo

Znaci da se Fahretin dug za strju kompenzuje sa honorarom za arlaukanje.

Odgovori
sre

14.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 12:10

Re: Re: Re: Re: Šta bi bilo?

Bravo jaro, ne može da ne peva Jahićka da bi neko imao kanalizaciju ili pare za lečenje ili klima uređej u bolnici i ako plaća doprinos za zdravstveno! Bravo jaro, zna se šta je prioritet, ne možemo šund da zapostavimo da bi pare na potrebe građana trošili.
Bravo jaro, zašto bi štedeo narodne pare?
Zbod toga se jaro građani Čačka organizuju, ne daju da njihove pare tvoji partijski jarani arče na besmislene vašarske zabave u centru grada. Nemoj jaro galerije i pozorišta ni da pominješ, da bi to ukinuli potrebno je prvo da ih vi i otvorite! Ova SNS ne "dobacuje" tako daleko, vaš domet su rijaliti programi koji propagiraju najniži nivo nemorala i primitivizma!!!
Čuj ti jare, još se ponosi time kako troši pare na vremešnu Fahretu, ima se, može se! Stidi se!!!

Odgovori
sre

14.08.

2019.

TaTn [neregistrovani] u 02:16

Re: Re: Re: Šta bi bilo?

Pa prijatelju nije nama problem novac da platimo Brenu, mi ne možemo da potrošimo ni ove 3 milijarde što imamo. Imamo mi dovoljno novca i za toalete i za ostale stvari. A i neko je to lepše rekao nego što ću ja sad, ne može da stane svet zato što neko nema kanalizaciju ili zato što nekome trebaju pare za lečenje. Ni jedna vlast nije ukinula Ljubičevske igre, niti će ova ili sledeće, i ni jedna nije valjala što se tiče organizacije. I ovde ja ne raspravljam o ukusima uopšte. Šta je sledeće, aj da ukinemo galerije i pozorišta jer nekog ne interesuj kultura, bazen koji troši milione na vodu i održavanje, jer neko ne zna da pliva, i sve te milijarde koje imamo da stavimo u džak i prosipamo i sve da uzme narod i opet neće da valja

Odgovori
uto

13.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:47

Re: Re: Ne volem

...Tako da druže nemoj da ideš na koncert Lepe Brene ako ne voliš. Svako ima svoj ukus.
Jaro, ništa ti nisi shvatio, na žalost! Pa naravno da nisam išao da gledam Fahretu Jahić, problem je što nije ni bio koncert, to je cirkus, seljana u centru grada, gde su stanari okplnih zgrada prinuđeni da slušaju pomenutu pevačicu i ako ne žele! Takođe, nisam mogao da prošetam centrom grada jer je neko umislio da je to sjajna zabava za Požarevljane (kao u tvom rodnom selu)!
Jaro, ne radi se ovde o ukusu već načinu trošenja državnih para! Koliko soba u bolnici ima klima uređaje? Zamisli kako je tim jadnim ljudima po ovom paklenom vremenu. Na to treba trošiti pate ovog opljačkanog naroda, ko voli pomenutu estradnu veteranku, neka kupi kartu, ona plati porez, nikoga ne uznemiravaju u centru grada i to je pomak u "isteravanju" primitivizma!
Naravno, tebi gorući problemi ovog grada, spram pevačice koja se i na traktore pela da uzme pare, mogu da izgledaju beznačajno! Nije ni važno, problem je kada SNS vlast ne vodi odgovornu politiku!

Odgovori
pon

12.08.

2019.

Požarevljanin [neregistrovani] u 19:13

Re: Ne volem

Ja na primer nisam neki ljubitelj Sergeja pa neću ni da idem na njegov koncert. Tako da druže nemoj da ideš na koncert Lepe Brene ako ne voliš. Svako ima svoj ukus. Niko tebe ne vuče za rukav da ideš na otvaranje igara i na koncerte. Sedi kući, pusti muziku koju voliš da slušaš i uživaj uz neko će. A postoji i opcija da malo obiđeš Srbiju. Poseti neko mesto gde nisi bio. Nemojte sve negativno.

Odgovori
pon

12.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 18:01

Mujo iz Brckog

Ko jos gleda baba Fahretu sto krade struju.

Odgovori
pon

12.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 07:30

Re: Re: Šta bi bilo?

Da bi možda shvatio o čemu pišem, dopuniću informacijom:

Lepa Brena nije poželjna na kulturnoj manifestaciji Dani Vranja, koja se održava od 22. do 25. avgusta, jer neki građani misle da je preskupa!
Zbog toga su pokrenuli i peticiju da se spreči njen nastup i da se novac koji bi ona stavila u džep uloži u bolnice i škole, pa čak i toalete!

Odgovori
ned

11.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 21:15

Re: Re: Šta bi bilo?

Šta bi bilo da nema otvaranja igara? Nego samo trke i vitez Ljubičeva. Onda bi bilo evo nesposobni su jedne igre da organizuju. Problema ubgradu ima ne poričem al nemojte stalno negativni da budete. Kakve su vam misli takav vam je život.

Citiranje oca Tadeja nije primereno, pokušavamo da se pravimo da smo kao obrazovani...
Igre je trebalo odložiti zbog blokade gradskih saobraćajnica od strane nesposobne vlasti. Ko još otvara igre u dva dana? Dovođenje estradne veteranke Brene, vlasnice Granda, oličenja turbo folka za zaglupljivanje dela naroda kojim se može manipulisati, predstavlja uvredu za obrazovane Požarevljane! Predlažem da sledeće otvaranje LJKI bude u tvom rodnom selu pa uživaj u mislima. Organizovanje LJKI je veliki trošak za onako slabu posetu na hipodromu i za budžet koji se puni od saobraćajnih kazni i nameta a privreda ne radi! Da li je normalno da nesposobna vlast dopunjuje džepove već pomenute pevačice pored milion nerešenih starih i novonastalih problema? Defile konjanika i otvaranje igara apsolutno nikakve veze nemaju sa Sergejima, Brenama, Cecama, Macama... Ko to voli da gleda i sluša neka ide na njihove koncerte! Otac Tadej i Brena, Bože nas sačuvaj!

Odgovori
pet

09.08.

2019.

Požarevljanin [neregistrovani] u 15:53

Re: Šta bi bilo?

Šta bi bilo da nema otvaranja igara? Nego samo trke i vitez Ljubičeva. Onda bi bilo evo nesposobni su jedne igre da organizuju. Problema ubgradu ima ne poričem al nemojte stalno negativni da budete. Kakve su vam misli takav vam je život.

Odgovori
pet

09.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 14:14

Re: Nikad zadovoljni

...Citam na fejsu komentare svi kukaju a kad treba da nesta urade za ovaj grad nema ih nigde lako je sedeti i pisati komentare kukati kad smo setali kroz grad vas nigde nema zato cutite !

Nešto za ovaj grad trebalo bi da urade ovi što ih plaćamo a oni samo štetu prave!

Odgovori
pet

09.08.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 13:10

Samo predlažem!

Nepotrebno trošenje para. Na otvaranju treba da "peva" Spasović zašto nema vode, zašto ne rešava problem deponije, izgradnje trafo-stanice, popravke saobraćajnica, problem parkiranja, dovođenje Valjarevića za savetnika, zašto ni jedno novo radno mesto nije otvoreno?
Tako bi radila odgovorna vlast, ova postaje sve omraženija!

Odgovori

Ostavi komentar